מבזקים
סרוגים

הרב טאו הורה לתלמידיו להשתתף בהפגנה נגד הגיוס

דיווח: הרב צבי טאו, תלמידו ח"כ אבי מעוז וכל ישיבת הר המור ומוסדותיה צפויים ליטול חלק מחר בהפגנת החרדים הגדולה בירושלים

הרב טאו הורה לתלמידיו להשתתף בהפגנה נגד הגיוס
הרב טאו הורה לתלמידיו להשתתף בהפגנה נגד הגיוס צילום: הרב צבי טאו. (צילום: אריה לייב אברמס/פלאש90)

הרב צבי טאו, נשיא מוסדות ישיבת "הר המור" הורה לתלמידיו להשתף בעצרת החרדים מחר כנגד הגיוס.

עצרת החרדים: עדכוני תנועה והתחבורה הציבורית מחר
עצרת החרדים: עדכוני תנועה והתחבורה הציבורית מחרצילום: עצרת החרדים: עדכוני תנועה והתחבורה הציבורית מחר

בעקבות זאת, ישיבת הר המור צפויה להשתתף בעצרת החרדית נגד הגיוס. הרב טאו קבע כי יש להגיע "המדינה והצבא שייכים לכולנו. אנשי הצבא ותלמידי הישיבות, אנחנו כולנו עבדי ה'".

יש לציין כי בהפגנת החרדים נגד הגיוס, לפני 10 שנים השתתפו חוגים רחבים יותר מהמגזר הסרוג, אחרי שנתיים של מלחמה, נראה כי בהפגנה הנוכחית רק הר-המור תשתתף.

ח"כ אבי מעוז ממפלגת נעם הודיע: "בעקבות מכתבו של מורי ורבי אגיע לעצרת". מוקדם יותר היום ח"כ אביחי בוארון מהליכוד שכבר הודיע שיגיע לעצרת, עשה סיבוב פרסה וחזר בו היום בצהריים, כשהוא מאשים את המארגנים בהקצנה של המסרים.

הח"כ מהליכוד ביטל את השתתפותו בהפגנת החרדים: "לא זו דרכי"
החצילום: הח

בהפגנה מחר צפויים ליטול חלק, עשרות אלפי חרדים מכל קצוות הארץ. ירושלים והדרכים אליה צפויים להיות חסומות לשעות נרחבות.

הפגנת חרדים הר המור הרב טאו הרב צבי טאו ישיבת הר המור