חדשות

הליכוד במבוכה: אנחנו עושים יותר למען ההתיישבות

הליכוד הגיב להעברת החוקים בעד החלת הריבונות בזכות קולות האופוזיציה: "אנחנו מחזקים את ההתיישבות מדי יום, ריבונות אמיתית תושג לא בחוק ראווה"

(Photo by Chaim Goldberg/Flash90)

הליכוד הגיב היום (רביעי) לפני זמן קצר להעברת החוקים של אבי מעוז ואביגדור ליברמן בעד החלת הריבונות בזכות קולות האופוזיציה: אנחנו מחזקים את ההתיישבות מדי יום במעשים, בתקציבים, בבנייה, בתעשייה ולא בדיבורים. ריבונות אמיתית תושג לא בחוק ראווה".

הדברים המלאים: "עוד הטרלה של האופוזיציה שמטרתה לפגוע ביחסינו עם ארה״ב ובהישגים הגדולים של ישראל במערכה. אנחנו מחזקים את ההתיישבות מדי יום במעשים, בתקציבים, בבנייה, בתעשייה ולא בדיבורים. ריבונות אמיתית תושג לא בחוק ראווה לפרוטוקול, אלא בעבודה נכונה בשטח וביצירת התנאים המדיניים המתאימים להכרה בריבונותנו, כפי שנעשה ברמת הגולן ובירושלים.

אדלשטיין נגד נתניהו: "קורא לכל הסיעות הציוניות להצביע בעד"

מוקדם יותר חבר הכנסת יולי אדלשטיין התייחס לפני זמן קצר למעבר בטרומית של החוק של אבי מעוז להחלת ריבונות ביו"ש למרות התנגדות ראש הממשלה: " הצבעתי עכשיו במליאת הכנסת בעד החלת ריבונות ביהודה ושומרון. דווקא בעת הזו, ריבונות ישראלית בכל חבלי מולדתנו, היא צו השעה. כמי שנלחם למען ארץ ישראל לכל אורך שנותיי בבניין זה ומתוך אמונה ברורה בצדקת דרכנו, אני קורא לכל הסיעות הציוניות להצביע בעד".

מנגד חבר הכנסת גלעד קריב תקף את האופוזציה: "תפקידה של האופוזיציה להציג אלטרנטיבה למשיחיות השקר של סמוטריץ׳ סטרוק ובן גביר ולדוקטרינת ״ניהול הסכסוך״ של נתניהו שהובילה אותנו ל-7.10. אופוזיציה שלא מצביעה נגד סיפוח מועלת בתפקידה להבטיח את עתידה של מדינת ישראל כמדינה יהודית ודמוקרטית ואת עתידו של המפעל הציוני".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

3
אשר
22.10.25

נו??? אחרי שנתיים של הרס יחסי ישראל עם העולם, מחליטים להחמיר את המצב. רוב העם בישראל ימני. ימני לפי ההגדרה של אזרחים המתנגדים למדינה פלסטינית ושואפים להביא לרוב יהודי ביו"ש. אין מטרה חשובה מזו. כדי להשיג את המטרה צריך התעקשות וזמן. המטרה מושגת על ידי רבוי טבעי ותוך 20-25 שנים יהיו כ-2 מליון יהודים ביו"ש! אז לא לעשות רעש. לעבוד ביסודיות כדי שיהיו 20-25 שנים שבהן תהיה לישראל היכולת להתמקד בחיזוק הכלכלה והצבא ויחסי החוץ. לאחר שנגיע למטרה, לאף גוף בישראל או בעולם לא תהיה היכולת להחליט ולבצע טיהור אתני של יהודים מיו"ש.

הצטרפו אלינו