מגיש ערוץ 14, שמעון ריקלין, מגיב לביקורת נגדו על כך שכתב כי ההסכם המתהווה מול ארגון הטרור הרצחני חמאס הוא "הישג מדיני" עצום לנתניהו, אחרי שבעבר הוא כתב שלא עושים עסקאות עם "נאצים".
אחרי הביקורת והמתקפות הרבות עליו, ריקלין שינה את הציוץ וכתב: "ראיתי שכעסו עליי אתמול בערב שאני משנה את דעתי על הסכמים עם חמאס, בגלל שאני תומך בנתניהו".
ריקלין הדגיש כי "גם עכשיו אני חושב שאסור לעשות הסכמים עם ארגון נאצי כמו חמאס. בציוץ שמחקתי כתבתי שאם כל החטופים יחזרו השבוע בהסכם – דבר שאני עדיין מתקשה לראות אבל מאוד מקווה – זה יהיה הישג עצום לנתניהו".

ריקלין הבהיר כי "טעיתי עם המילה הסכם ולכן מחקתי את הציוץ. אבל אם רגע נתייחס למהות זה אכן יהיה הישג עצום לנתניהו. ונדמה לי שזה מה שבאמת משגע את מבקריי, שהעזתי לומר שהחזרת החטופים כולם תהיה הישג גדול שלו".
את דבריו חתם ריקלין במשפט: "היכולת לא לפרגן לנתניהו גם אם כל החטופים יחזרו בבת אחת, קשורה יותר למצב נפשי מניתוח עובדתי. תנחומיי".





תגובות
לחמור אין מה להגיב
כל הכבוד!בשמאל ששם דעה אחת לכולם, ודמגוגית - אין סטיות!...
הקטע עם ריקלין וחבריו הביביסטים זה להכשיר באופן אוטומאטי כל דבר שביבי עושה. לכן, אם ביבי מחליט למגר את החמאס ואגב כך לשחרר את החטופים אז הוא צודק ואם הוא סוגר הסכם עם החמאס כדי לשחרר את החטופים אז הוא בודאי צודק. זה בדיוק כמו שקורה בשמאל הרל"בי רק להיפך. מבחינתם, מה שביבי לא יעשה, הוא בודאי טועה. גם אלו וגם אלו - אידיוטים שימושיים.