
התיק נגד ראש ישיבת הר המור, הרב צבי טאו, שחשוד בעבירות מין ואונס, צפוי להיסגר, כך דיווח עיתונאי 'הארץ' ג'וש בריינר.
חקירת החשדות נגד הרב החלה בעקבות תלונות של שתי נשים, שטענו כי הוא ביצע בהן עבירות מין, אונס ואלימות נוספת. המשטרה חקרה את גרסאות המתלוננות, והתיק הועבר לפרקליטות. עם זאת, הוא הוחזר להמשך חקירה לאחר שהתקבל מידע מודיעיני חדש שחיזק את גרסתן.
למרות זאת, על פי הדיווח, חוקרי המשטרה נתקלו ב"חומות של שתיקה" מצד מקורבים לרב ובסביבת הישיבה, מה שהוביל למבוי סתום ולקושי לאסוף ראיות מספיקות. בעקבות כך, החקירה צפויה להיסגר בשל חוסר בראיות.
http://לא%20רחוק%20היום התיק נגד צבי טאו (מי שיש מכנים אותו הרב טאו) פתוח בפרקליטות. דינו של מר טאוב כדינו של משי זהב - ויבוא יום וגם עליו יהיה בנטפליקס תחקיר מעמיק שחושף את כל האמת, כל השחיתויות וכל הזוועות שביצע. ואז גם אתם- אתר סרוגים תהיו שם, ושמכם יקשר כמי שמשתפים פעולה עם תעשיית הפדופיליה שהוא ומקורביו מגלגלים.