נראה שסערת התרבות, במרכזה נמצאת שרת התרבות מירי רגב, הביאה אותה לנהל מאבקים לא רק נגד האמנים אלא אף בתוך חבריה במפלגת השלטון.
לאחר העימות בשבוע שעבר בין רגב לבין השרה לשוויון מגדרי, גילה גמליאל, גם בסוף השבוע האחרון תקפו השתיים אחת את השנייה.
בריאיון לנחום ברנע בסוף השבוע האחרון התייחסה גמליאל להתנהלותה של רגב שעוררה את 'סערת האמנים' ומתחה עליה ביקורת.
"היא טובה מאוד בתקשורת היא הרבה פחות טובה במעשים", אמרה גמליאל לברנע והוסיפה כי "היא (רגב; ג"ע) הייתה דוברת ונשארה דוברת".
ברנע ציין כי הוא שאל גם את רגב על גמליאל שטענה כי "היא (גמליאל; ג"ע) רצתה לגזור קופון אצל הערבים".
כאמור, זה אינו העימות הראשון בין השתיים. בסוף ישיבת סיעת 'הליכוד' בשבוע שעבר, לאחר שראש הממשלה, בנימין נתניהו, התייחס ל"נאום הבהמות" של השחקן עודד קוטלר, תקפה גמליאל את התבטאויותיה של השרה מירי רגב.
בתגובה ענתה לה רגב: "שמענו. תתעסקי במשרד שלך ואני אתעסק במשרד שלי. את לא מכירה את הפרטים".
גמליאל עצמה מחתה על החלטתה של רגב שלא להמשיך לתקצב את התיאטרון של השחקן נורמן עיסא בעקבות סירובו להופיע בבקעת הירדן ואמרה כי "לא צריך לנהל שיח פופוליסטי בנושא. עלולים לפגוע במיעוט הערבי".
רגב שוב לא נשארה חייבת וענתה לגמליאל: "שמענו. תתעסקי במשרדך ואני אתעסק במשרדי. את לא מכירה את הפרטים".
גמליאל ענתה: "אל תאיימי עליי. את פופוליסטית".
מה דעתך בנושא?
8 תגובות
0 דיונים
דוד
מספר אחת ברשימת הליכוד
13:47 22.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ניסים
להתקוטט עם מירי רגב- את מקנאה בה? את מביאה בושה לעצמך ולמפלגתך- ולבוחרים לא נעים עם שרה כמוך!!
09:07 22.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חחחח
תתעסקי במשרד שלך בלבד.
05:19 22.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חברת ליכוד
הבאות לא לתת לך קולות. דואגת למחבלים ..תתבישי!!
23:38 21.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סיסו שטרית
תמיד הייתה עיניינית ואובייקטיבי למצב לא מתחנפת לאף אחד ותמיד ממשיכה ב״אני מאמין שלה״ כל הכבוד אשרייך גילה כן ירבו פוליטיקאים כמוך!
22:56 21.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
על גמליאלמורגב נאמר "זאת נבילה וזאת טריפה"
20:22 21.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
19:06 21.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שמואל
מתי הבחירות שנוכל להעיף אותה מהכנסת!! גמליאל פשוט מקנה במירי שעושה אחלה מהפכה!!!
18:39 21.06.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר