דובר צה"ל פרסם כעת (חמישי) כי צה"ל תקף וחיסל מוקדם יותר היום באמצעות כלי טיס, מחבל שעסק בניסיון שיקום תשתיות צבאיות של ארגון הטרור חיזבאללה במרחב חולא שבדרום לבנון.
נזכיר כי מאז יום חמישי באיראן מצפים שארגון הטרור חיזבאללה בלבנון יצטרף למלחמה נגד ישראל, ויחזור לשגר טילים לעבר ערי ישראל. למרות שבימים הראשונים הבהיר חיזבאללה כי אין בכוונתו להצטרף למערכה, כעת נראה כי חל שינוי בעמדתו והוא שוקל להתערב. בהצהרה רשמית שפרסם הארגון לפני זמן קצר, נכתב, בין היתר כי "לאיומים על חמינאי יהיו השלכות חמורות".
על פי ההודעה: "חלק מקוראי התיגר בארצותיהם לא מודעים למעמד העצום והמשמעותי של המרג'ע (הסמכות ההלכתית) הגדול, האימאם המנהיג ח'אמנאי שיבדל לחיים ארוכים, באיראן, ובקרב אומה האיסלאמית והעולם, ובקרב העמים האיסלאמיים והעמים החופשיים".
עוד נמסר כי "האיום בהריגתו הוא מעשה טיפשי ופזיז, שיש לו השלכות משמעותיות, ולמרות הטיפשיות שלו והרמה הנמוכה של מי שמאיים, אפילו לבטא אותו פוגע במאות מיליונים של מאמינים, אוהבים, ואלו הדבקים באיסלאם ובדרך הכבוד, ההתנגדות והאומץ, והוא מגונה בחריפות הרבה ביותר".
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים