במתחם הבילוי ב.ס.ר בפתח תקווה, מסתתרת לה פינה קולינרית טעימה במיוחד עם חוויה יוקרתית ומפנקת. מסעדת וין אנד ויאנדה הבשרית, של היזם רן דור-חי, מציגה תפריט בשרים עשיר וטעים.
חלל המסעדה מציג גם בר יין וחנות יין באותו חלל. התפריט הוא תפריט גורמה עשיר המורכב מחומרי גלם טריים ומובחרים. הבשרים המוגשים הם איכותיים ביותר, של משק לגזיאל – היישר מהחווה למטבח. בתפריט ניתן למצוא מגוון מנות בשריות, דגים וירקות לצד תפריט יינות עשיר ומגוון. כל מנה נבחרה בקפידה מתוך רצון להציע חוויה קולינרית עוצמתית המשלבת בין טעמים מסורתיים לבין נגיעות מודרניות ועכשוויות.
התפריט מציע מגוון רחב של מנות ייחודיות כמו קרפצ'יו פילה בקר עם איולי כמהין, פטה כבדים בריבת פירות מיובשים שמספק את הביס המושלם. פטה כבד, לצד ריבות מתוקות. סביצ'ה דג ים עם שמן ירוק ואחו בלנקו. הסביצ'ה טרי ומרענן.

במנות העיקריות ניתן למצוא בין היתר פילה סלמון על גריל פחמים, פילה דג ים בקראסט פיסטוק ואסאדו על העצם בבישול איטי לצד בטטה אפויה וטחינה גולמית.
בנוסף, ניתן למצוא בתפריט נתחים משובחים, המוגשים במשקל ובדיוק מרבי. בין המנות הבולטות ניתן למצוא: אנטריקוט מיושן – מוגש עם תפוחי אדמה מדורה וצ'ימיצ'ורי (56 ₪ ל-100 גרם). סינטה עם מח עצם – מלווה בבטטה צלויה ורוטב בשר עשיר (56 ₪ ל-100 גרם).
אנטריקוט על העצם – פריים ריב נתח עוצמתי המוגש במשקל לפי בחירה (64 ₪ ל-100 גרם).
בתפריט תוכלו למצוא גם קינוחים טעימים ומושחתים, כאלו שיסגרו לכם פינה בסוף ארוחת בשרים משובחת.
האורחים יכולים ליהנות מחוויית אירוח אלגנטית ומדויקת, עם אפשרות לשבת בחלל הפנימי המעוצב של המסעדה או במרפסת הפרטית, באווירה אינטימית ונעימה.
המתחם כולל אולם אירועים יוקרתי המתאים לאירועים פרטיים ועסקיים של עד 200 איש. החלל המעוצב באלגנטיות רבה כולל מרפסת פרטית ושירות מותאם אישית לאופי האירוע. כל אירוע במקום מלווה בתפריט מוקפד בהתאמה אישית ובמבחר יינות איכותיים שנבחרו בקפידה ללוות כל מנה ומנה.
בנוסף למסעדה ולאולם האירועים, ברגע שתיכנסו בשערי המתחם, תגלו את חנות היין הבוטיקית המעוצבת בקפידה, המציעה למעלה מ-400 סוגי יינות ממדינות שונות, וביניהן כמובן מבחר רחב של יינות מישראל. מבקבוקי יין ועד לאלכוהול משובח, סיגרים ואביזרי יין – חנות היין של וין אנד ויאנדה היא המקום האידיאלי לכל חובב יין שמעוניין להעמיק את היכרותו עם עולם היין המרתק, בין אם על כוס יין במקום ובין אם כרכישה למתנה או לשימוש אישי.
וין אנד ויאנדה
כשרות רבנות פתח תקווה
כתובת: השחם 1, מגדלי בסר, בניין C, פתח תקווה
שעות פתיחה: ראשון- חמישי 17:00 עד אחרון האורחים. שעה אחרי מוצ"ש – עד אחרון האורחים
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים