המלך עבדאללה ביקר בוושינגטון אצל הנשיא טראמפ, שם הצהיר כי יקבל 2000 ילדים חולים מעזה למדינתו באופן מידי וימצא פיתרון הולם לעזה, אלא שברשת ה-X כתב לאחר הביקור דברים סותרים.

בפגישה עם הנשיא מסר עבדאללה במסיבת העיתונאים: "אנחנו צריכים לזכור שיש תכנית של מצרים ומדינות ערב, אנו מוזמנים ע"י מוחמד בן סלמאן לדיניום בריאד. אני חושב שהנקודה היא איך אנחנו גורמים לזה לעבוד בצורה שהיא טובה לכולם. ברור שעלינו להסתכל על האינטרסים הטובים של ארצות הברית, של האנשים באזור במיוחד של עמי בירדן. אני חושב שאחד הדברים שאנחנו יכולים לעשות מיד הוא לקחת 2000 ילדים חולים מעזה במצב קשה מאד לירדן, מהר ככל האפשר ולאחר מכן המצרים יציגו את התכנית שלהם כיצד נוכל לעבוד עם הנשיא כדי לעבוד על אתגרי עזה".

בתגובה לדברים הבהיר הנשיא טראמפ: "כשארה"ב תשלוט בחלק האדמה הזה האנשים בעזה יחיו במקום אחר והם הולכים לחיות בבטחה, הם לא יירצחו ולא יצטרכו לעזוב כל עשר שנים"

לאחר הביקור בבית הלבן כתב מלך ירדן ברשת X : "חזרתי על עמדתה האיתנה של ירדן נגד עקירת פלסטינים בעזה ובגדה המערבית. זו העמדה הערבית המאוחדת". עוד הוסיף כי "שיקום עזה בלי לעקור פלסטינים, וטיפול במצב ההומניטרי הקשה, צריכים להיות בראש סדר העדיפויות של כולם. השגת שלום צודק על בסיס פתרון שתי המדינות היא הדרך להבטיח יציבות אזורית".