סקר שנערך על ידי חברת שילוב מילוורד בראון ומכון מדגם עבור התכנית 'בוקר טוב ישראל', המשודרת בגל"צ, מעלה תמונה מדאיגה לראש הממשלה בנימין נתניהו ולגוש הימין כאשר הליכוד והבית היהודי נחלשות ואילו לפיד ומשה כחלון רושמים התחזקות קלה.
על פי הסקר, לו היו הבחירות מתקיימות היום היתתה מפלגת 'המחנה הציוני', בראשות יצחק הרצוג וציפי לבני, הופכת למפלגה הגדולה בכנסת ע0 24 מנדטים.
מפלגת 'הליכוד', בראשות ראש הממשלה בנימין נתניהו, זוכה ל – 22 מנדטים.
את התואר המפלגה השלישית בגודלה חולקות לא פחות משלוש מפלגות, הבית היהודי, יש עתיד והרשימה הערבית המאוחדת, כאשר כל אחת מהן מקבלת 12 מנדטים.
מפלגת 'כולנו' בראשות השר לשעבר משה כחלון, זוכה ל – 8 מנדטים ואילו מפלגתו של שר החוץ אביגדור ליברמן, 'ישראל ביתנו', מתחזקת מעט ועולה ל – 7 מנדטים.
מפלגת 'יהדות התורה' זוכה אף היא ל- 7 מנדטים, ואילו מרצ בראשות זהבה גלאון וש"ס בראשות אריה דרעי מקבלות 6 מנדטים כל אחת.
עוד עולה מהסקר כי מפלגת 'יחד' בראשות חבר הכנסת אלי ישי זוכה ל – 4 מנדטים.
מה דעתך בנושא?
2 תגובות
0 דיונים
בחסות מצביעי ורבני הבית היהודי
כל מנדט מעל 6 מנדטים לבית היהודי זה על חשבון הליכוד שנחלש ויגרום להקמת ממשלת ליבני ובוזי שיגישו את ארץ ישראל השלמה על מגש לערבים ואז הרבנים שתומכים בבית היהודי יתחילו...
כל מנדט מעל 6 מנדטים לבית היהודי זה על חשבון הליכוד שנחלש ויגרום להקמת ממשלת ליבני ובוזי שיגישו את ארץ ישראל השלמה על מגש לערבים ואז הרבנים שתומכים בבית היהודי יתחילו להגיד שרימו אותם והונו אותם ועוד שלל תרוצים בלי ליכוד גדול לא משנה בכלל גם מנדטים יקבלו הבית היהודי! נקווה שרבים רבים יבינו את זה עוד לפני הבחירות ובעז"ה הבית היהודי לא יעברו את ה 6 מנדטים שהם שוים!
המשך 13:32 03.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בניה
ויחד בכל הסקרים מקבלים לפחות 5. ובסקר אתמול יחד עם 6, לעומת מר"צ עם 5 וש"ס וליברמן עם 4. לכן, אין מצב שהסקר של גל"צ הגיוני.
10:29 03.03.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר