שר החינוך לשעבר, חבר הכנסת הרב שי פירון (יש עתיד) הצהיר הערב (ראשון) כי הוא וחברי מפלגתו מעדיפים לשבת בממשלה בראשות יצחק הרצוג ולא בנימין נתניהו.
בראיון למנחם הורביץ ברדיו 'גלי ישראל' חשף פירון את כוונות מפלגת 'יש עתיד' לתמוך ביצחק הרצוג לראשות ממשלה.
לדבריו: "יש תוצאות דמוקרטיות של בחירות. כרגע אנחנו סבורים שהחלפתו של נתניהו היא דבר נכון" פתח פירון את דבריו והמשיך "דרך אגב, אני סתם רוצה לומר משהו. יש משהו בחוקה האמריקאית שאני מציע שנלמד אותו, שתי קדנציות. בן אדם עשה שתי קדנציות, אתה ואני יודעים, מה שלא עשית בעשר שנים כנראה שלא תעשה בשנה האחת עשרה. אנחנו עכשיו אחרי שלוש קדנציות של בנימין נתניהו כראש הממשלה, אני חושב שהגיע העת לבחון דרך חדשה ומנהיגות חדשה במדינת ישראל".
בעקבות דבריו שאל הורביץ את הרב פירון אם תהיה להם אפשרות לבחור בין נתניהו או יצחק הרצוג האם הם יעדיפו יצחק הרצוג. על כך ענה פירון "אם זו תהיה האפשרות, זה מה שאנחנו נעשה".
"אני חוזר ואומר, אנחנו לא פוסלים איש מצד אחד ומצד שני אנו סבורים שהגיע העת להחליף את בנימין נתניהו".
מה דעתך בנושא?
7 תגובות
0 דיונים
איש עברי
"והגידו לך את דבר המשפט" הוא ציווי!
11:39 12.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
"רב" פירון
מי אמר ובאיזה הקשר?
13:58 09.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
האם כולם מבינם סוף סוף
היתה טעות?????????
20:30 08.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
נגה
אין הבדל בין "יש עתיד" לבין "המחנה הציוני"... שתי המפלגות הן ש-מ-א-ל.. ושתי המפלגות כתובות במרכאות כפולות ומכופלות עם "יש עתיד" - אין עתיד ו"המחנה הציוני" אינו ציוני..
19:39 08.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח הארץ
אני לא מכיר הרבה אנשים שמתיחסים אליך ברצינות. כמו לבני אתה זיקית בהתאם לצורך. אגב, לאן נעלמו הציציות המתנפנפות שלך שהיו איתך רק לפני שנה וחצי? עכשיו יאיר לא מרשה?...
אני לא מכיר הרבה אנשים שמתיחסים אליך ברצינות. כמו לבני אתה זיקית בהתאם לצורך. אגב, לאן נעלמו הציציות המתנפנפות שלך שהיו איתך רק לפני שנה וחצי? עכשיו יאיר לא מרשה? ליצן. פעם מרכזניק ופעם תומך בנישואים חד מיניים הכל לפי מה שבא לך. עקרונות? אני לא חושב שאתה יודע מה פירוש המילה.
המשך 19:17 08.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
pop
אהבת ישראל. תורת ישראל .ארץ ישראל ,נר לרגליו ,יהודי לא מוסר שטחי ארץ ישראל. האיש הזה המכונה רב ,חבר לחרדים ולשאר עוכרי ועוקרי ישראל.
18:43 08.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
רפי
זה לא שהוא אמר משהו שלא היה ברור כשמש
18:27 08.02.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר