תוך 48 שעות: ישראל השמידה את צבאו של אסד - סרוגים

תוך 48 שעות: ישראל השמידה את צבאו של אסד

תוך יומיים: ישראל תקפה מצבורי נשק וכלים של צבא אסד והשמידה לחלוטין את יכולותיו. בנוסף, ישראל תקפה מצבורי נשק כימי שגרמו להתפשטות ריח חריף באזור

חדשות סרוגים
תוך 48 שעות: ישראל השמידה את צבאו של אסד
  תקיפה בסוריה. אילוסטרציה (צילום: שאטרסטוק)

לאחר שאמש (שני) דיווחנו כי צה"ל פועל באופן אינטנסיבי בסוריה ופועל להשמיד את חיל האוויר של אסד – כעת התמונה המלאה מתבהרת. ישראל פועלת ומשמידה באופן שיטתי את כל מאגריו של אסד ופוגעת בחיל האוויר, חיל הים, חיל רגלי ואף מצבורי נשק כימי.

מקורות ביטחוניים בסוריה מסרו לסוכנות הידיעות רויטרס כי ישראל תקפה כמה בסיסי חיל אוויר ברחבי סוריה, והשמידה תשתיות ועשרות מסוקים ומטוסים. התקיפות כללו מטרות במרכז המקושר לייצור נשק כימי באזור ברזה וכן בשדה התעופה של דמשק, בירת סוריה.

על פי דיווחים חיל האוויר תקף את ספינות הצי הימי של צבא סוריה ומטביע אותן בנמל הבית של חיל הים הסורי. במקביל חיל האוויר השמיד עשרות מטוסי קרב של חיל האוויר הסורי. המטרה שכלי הנשק וכלי המלחמה של צבא סוריה לא יגיע לידי מורדים וארגוני טרור. ברשת פוקס ניוז דווח כי חיל האוויר תקף 250 מטרות. בסוכנות הידיעות הצרפתית, AFP הוסיפו כי "ישראל הפציצה "מרכז המחקר המדעי" מצפון לדמשק".

עוד באותו נושא

ברגע האחרון: ישראל טירפדה את התוכנית של איראן

במהלך היממה האחרונה ביצע צה"ל קרוב למאתיים תקיפות ברחבי סוריה במטרה להשמיד את מאגרי כלי הנשק העצומים שצבא צבא סוריה. בין היתר תקף צה"ל טילים, טנקים תותחים מחסני חימושים ועוד.

כמובן שמה שמנחה את ישראל, זה החשש שמא הנשק והכלים יפלו לידי המורדים.

 

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
10 תגובות - 5 דיונים מיין לפי
1
עוד הישג על של נתניהו שריסק את הציר השיעי!!
א | 10-12-2024 7:24
עוד הישג על של נתניהו שריסק את הציר השיעי!!
2
וכרגיל, טייסי כח...
רונן | 10-12-2024 7:34
וכרגיל, טייסי כח קפלן מצילים את המדינה בזמן שבוגדניהו בן נואפיהו עסוק בהצלת עורו ממשפט צדק
טייסי כח קפלן...
שמואל | 10-12-2024 17:48
טייסי כח קפלן מנעו מיהודים נאמנים להפוך לטייסים בשביל להשאיר את הצבא בידיים של השמאל וככה לכונן דיקטטורה צבאית בידי השמאל. וגם לא מוכנים להפציץ אוכלוסיית אוייב. מה שהיה מייתר את כל התקיפות הללו של כלי נשק או מנהיגים. אני מוותר על שרותם ועל בטיפשותם אטימותם ובוגדנותם בעם היהודי.
לא נכון. במפגיני קפלן...
ישראלי=רק מי שההורים של שני הוריו מזרע ישראל אבינו | 10-12-2024 17:35
לא נכון. במפגיני קפלן לא קיימים טייסי קרב. אולי כמה פנסיונרים שכבר יצאו ממעגל השרות.
רונן, תפסיקו להתנשא הטייסים...
משה | 10-12-2024 16:46
רונן, תפסיקו להתנשא הטייסים של קפלן שלך בפנסיה שהרבה מהם קראו לסרבנות, תמסור ד"ש לחלוץ הפלוץ
כל פעם והתגובה הדבילית הזו
ישראלי | 10-12-2024 9:00
כאילו מישהו בדק והוכיח שכל הטייסים שהשתתפו הם כוח קפלן, איזה שטויות
יאללה שקט מספיק...
הדס | 10-12-2024 8:29
יאללה שקט מספיק להתנשאות ולשקר
3
מודה לשם יתברך...
שמוליק | 10-12-2024 9:51
מודה לשם יתברך שנתן לנו את נתניהו. אין מילים לתאר את התקופה הזאת. וזה מבחור חילוני שמאמין באלוהים. הולך לעשות להם בית ספר בעדויות שלו. נראה איזה סיקור יהיה בערוצי התבהלה והתרעלה.
4
תגובה לרונן ...
משה | 10-12-2024 16:47
תגובה לרונן
5
כל הכבוד על טיפול המנע
מאוריציו | 10-12-2024 18:44
אבל לא באמת התמודדנו עם אויב או השמדנו את צבאו של אסד , המורדים עשו זאת