מתכון לט"ו בשבט: מתכון לעוגיות תמרים (מעמול) - סרוגים

מתכון לט"ו בשבט: מתכון לעוגיות תמרים (מעמול)

מתכון לעוגיות תמרים. לכבוד ט"ו בשבט, החג בו אוכלים פירות שנשתבחה בהם ארץ ישראל מגישה שמרית גולדברג צפדיה מתכון פשוט לעוגיות תמרים (מעמול). ללקק את האצבעות. (סרוגים, מתכון למעמול)

מתכון לט"ו בשבט: מתכון לעוגיות תמרים (מעמול)
  מתכון למעמול (צילום יח"צ באדיבות ניופאן)

מתכון לעוגיות תמרים (מעמול)

חומרים:

5 כוסות קמח

200 גר' חמאה

1/2 כוס שמן חמניות

1/2 כוס מיץ תפוזים

1 כף סוכר

1 שקית אבקת אפייה

גרידת תפוז

1 קופסת ממרח תמרים

אבקת סוכר

אופן ההכנה:

1.  בקערה שמים את כל חומרי הבצק ומחלקים ל-3 חלקים.

2.  מרדדים כל חלק למלבן, מורחים את ממרח התמרים ומגלגלים לרולדה.

3.  בעזרת סכין מסמנים על הרולדה חריצים במרווחים של סנטימטר וחצי, כדי להקל על פריסה העוגיות לאחר האפייה.

4.  אופים את הרולדות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, עד לקבלת גוון זהוב בהיר.

5.  פורסים לעוגיות כשהגלילות עדיין חמות, ומפזרים אבקת סוכר.

 

–   הכמות מתאימה ל 30-40 עוגיות

==

שמרית גולדברג צפדיה, שפית הבית של "ניופאן גורמה". המתכון באדיבות חברת ניופאן,

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו