יו"ר מפלגת 'ישראל ביתנו', שר החוץ אביגדור ליברמן, הציג לפני מספר דקות את רשימת מפלגתו לכנסת.
כצפוי, חברות הכנסת אורלי לוי וסופה לנדבר שובצו בראש הרשימה, במקומות השני והשלישי בהתאמה, לאחר ליברמן.
במקום הרביעי שובץ ראש עיריית צפת, אילן שוחט, כאשר העיתונאי שרון גל שהצטרף למפלגה לפני כשבועיים, שובץ רק במקום החמישי.
מי שהוצב במקום השישי, הוא חבר הכנסת חמד עמאר נציג העדה הדרוזית.
במקום השביעי הוצב חבר הכנסת רוברט איליטוב ולאחריו, במקום השמיני, שובץ עודד פורר. את העשירייה הראשונה סוגרים יוליה מלינקובסקי ושירה מיסטריאל, יו"ר אגודת הסטודנטים באוניברסיטת אריאל.
נתון מעניין הוא שיבוצם של חברי הכנסת אלכס מילר ושמעון אוחיון ששובצו בעשירייה השנייה וצפויים, לאור הסקרים האחרונים, למצוא את עצמם מחוץ לכנסת ה – 20.
לפני הצגת חברי הרשימה אמר ליברמן כי "ההתלבטויות היו קשות יותר מכל הפעמים הקודמות. רצינו להרכיב פסיפס שייצג את כל רבדי החברה הישראלית וישקף את מפלגת ישראל ביתנו".
ליברמן שהבטיח פנים חדשות ורעננות אמר כי "הגיל הממוצע של הרשימה נמוך מזה של הליכוד והבית היהודי".
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
גדי
היא הייתה פעילה במרץ , עד שליברמן קרא לה.... וגם התנכלה למוסדות הציונות הדתית ולהתיישבות
11:42 20.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ממקום 7 זה הופך לפחות ופחות ריאלי על פי הסקרים.
22:16 19.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
פרח
19:49 19.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זהירות פמיניסטית טורפת
מה שהיא שכחה חוטובלי הקיצונית עוד לא הספיקה ללמוד.
19:00 19.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר