הדילים הגדולים המסתמנים כרגע בתוך הפריימריז בבית היהודי הם בין אבי וורצמן, ניסן סלומינסקי ורונן שובל. כל אחד מהם נחשב חזק וקבלן קולות, ושיתוף הפעולה אמור לספק את הסחורה לשלשתם.
מי שבינתיים מפצלים את הכח הוא המחנה התורני-אמוני-חרד"לי. מספר רשימות מומלצים שהגיעו לידי סרוגים מעלים רשימות כפולות ולא חופפות.
ברשימת מומלצים שמקורה בבית אל, ממליצים "למתפקד התורני…. לאחר התיעצות עם ראשי ישיבה, ח"כים, ופעילים, על הרשימה הבאה:"
בשלוש נקודות לזכות הרב אלי בן דהן וניסן סלומינסקי שיחסית מתאימים לצביון הישיבתי, אבל מי שמפתיעה היא ענת רוט שגם לה מומלץ לתת שתי נקודות. בנקודה אחת זוכים: מוטי יוגב, יוסי פוקס, שרה אליאש ויגאל דילמוני/אביחי בוארון. לרשימה התווספה הערה לפיה "יש להתחלק במשפחה שאחד מבני המשפחה יצביע עבור איילת שקד".
לעומת הרשימה מבית אל, מפרסם "המטה התורני בבית היהודי" רשימה משלו בה ל-2 נקודות זוכים: מוטי יוגב, ניסן סלומינסקי ושרה אליאש, ולנקודה אחת: אביחי בוארון, יהודית שילת, הרב אלי בן דהן והרב אביחי רונצקי.
עצם הפיצול בין שתי הרשימות וחוסר החפיפה הבולט, מלמד על פיצול במחנה החרד"לי שככל הנראה לא יזכה להישגים בבחירות האלה וספק אם יכניס מועמד אחד לעשיריה הראשונה.
מה דעתך בנושא?
4 תגובות
0 דיונים
ננ
19:40 14.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
תורידו את הכתבה הזו
לא לימדו אתכם שאסור לעשות דברים כאלה? אנשים קוראים אתכם ועשויים לשנות את החלטתם לכאן או לכאן. אתם אתר חדשות או פמפלט תעמולתי? טוב לפחות שהחבאתם את הסקר. זה לא...
לא לימדו אתכם שאסור לעשות דברים כאלה? אנשים קוראים אתכם ועשויים לשנות את החלטתם לכאן או לכאן. אתם אתר חדשות או פמפלט תעמולתי? טוב לפחות שהחבאתם את הסקר. זה לא אתי. מילא אני לכודניק ולא אכפת לי. אבל חלק מהמועמדים בוודאי רותחים ויש להניח שהם יודעים (לפחות חלקם)
המשך 19:06 14.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
זוכה לתמיכה רחבה מאוד בקרב כל הקבוצות
18:02 14.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אהרון
לפחות בבית אל הרשימה היא של אדם אחד ולא מייצגת אף אחד. בכל מקרה מי זה חרד"ל ? הרב רונצקי ? בן דהאן ניסן ????? הכל קשקוש
17:16 14.01.2015שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר