מבזקים
סרוגים

בצל הרקטות: יוגב סייר במועצת אשכול

ח"כ מוטי יוגב בחבל אשכול: "אסור שמועד פתיחת שנת הלימודים יעכב פעולה צבאית חיונית כלשהי להשמדת מחבלים או פגיעה משמעותית בתשתיות החמאס. לא נכון להילחץ מתאריך הראשון לספטמבר ובכל מקום ומקום יש לשקול כשיקול עליון את ביטחונם של התלמידים"

ל' אב התשע"ד
בצל הרקטות: יוגב סייר במועצת אשכול
בצל הרקטות: יוגב סייר במועצת אשכול צילום: יוגב במהלך הסיור (צילומים: באדיבות דוברו של יוגב)

בסיור שערך היום ח"כ ואל"מ במיל' מוטי יוגב ביישובי חבל אשכול ובמפגש עם ראש המועצה ועם רבש"צים בנירים ובכרם שלום אמר כי "הרבש"צ הוא המרכיב החוני ביותר לביטחונם של התושבים, הוא האדם הנמצא 24 שעות, 7 ימים בשבוע, ראשון במענה לכל אירוע ביישוב ובסביבתו. הוא הראשון להתמודד עם מחבלים, לתת מענה לנפגעים, לחבר כוחות ביטחון, משטרה והצלה ולטפל בכל האירועים. חיוני לחזק את מעמדם של הרבש"צים ביישובי קו העימות ולא לפגוע בהם." 

יוגב התייחס  גם לפתיחת שנת הלימודים בשבוע הבא ואמר: "אסור שמועד פתיחת שנת הלימודים יעכב פעולה צבאית חיונית כלשהי להשמדת מחבלים או פגיעה משמעותית בתשתיות החמאס. לא נכון להילחץ מתאריך הראשון לספטמבר ובכל מקום ומקום יש לשקול כשיקול עליון את ביטחונם של התלמידים בהתאם להערכת המצב המשותפת לרשויות, לפיקוד העורף ולמשרד החינוך."

כרם שלום רבשצים 4צילום: כרם שלום רבשצים 4
כרם שלום רבשצים 5צילום: כרם שלום רבשצים 5
כרם שלום רבשציםצילום: כרם שלום רבשצים
ניחום הורי הילד דניאל בשדי אברהםצילום: ניחום הורי הילד דניאל בשדי אברהם
ראש מועצת אשכול חיים ילין (2) קיבוץ ניריםצילום: ראש מועצת אשכול חיים ילין (2) קיבוץ נירים
ראש מועצת אשכול חיים ילין קיבוץ ניריםצילום: ראש מועצת אשכול חיים ילין קיבוץ נירים

חבל אשכול מבצע צוק איתן מוטי יוגב