מבזקים
סרוגים

פייגלין מפתיע: "המתקפה על מועצת יש"ע מוצדקת בהחלט"

"אמנם המתקפה על מועצת יש"ע היא פוליטית ולא כלכלית - אבל היא מוצדקת בהחלט", כתב פייגלין הבוקר. "אין שום הצדקה להעברת כספים מוניציפליים להסבר בנושאים שנויים במחלוקת"

ב' אדר א' התשע"ד
פייגלין מפתיע: "המתקפה על מועצת יש"ע מוצדקת בהחלט"
פייגלין מפתיע: "המתקפה על מועצת יש"ע מוצדקת בהחלט" צילום: חבר-הכנסת משה פייגלין. מצדיק את הביקורת (צילום: פלאש 90)

חבר-הכנסת משה פייגלין (הליכוד) מצדיק את המתקפה על מועצת יש"ע, בעקבות חשיפת ערוץ 2 על העברת כספי ממשלה לתקציב העמותה. "אמנם המתקפה על מועצת יש"ע היא פוליטית ולא כלכלית – אבל היא מוצדקת בהחלט", כתב הבוקר. "אין שום הצדקה להעברת כספים מוניציפליים להסברה בנושאים השנויים במחלוקת ציבורית".

כזכור, אתמול,  בעקבות תחקיר שפורסם בערוץ 2, ולפיו כספים מועברים בעקיפין מקופת המדינה לפעילות מועצת יש"ע, הורה שר האוצר יאיר לפיד על עצירת כל העברות הכספים למועצות ביהודה ושומרון, וזאת עד לבדיקת העניין.

העיתונאי אמנון אברמוביץ' דיווח אתמול כי הכספים לא משמשים עבור ביטחון ותחזוקת מוסדות חינוך, אלא מועברים לכאורה בעקיפין למועצת יש"ע.

בעקבות המידע, החליט שר האוצר לפיד לעצור את התשלומים העתידים לעבור למועצות בגין הסעיף המדובר, וכמו כן הור

מועצת יש"ע משה פייגלין