מבזקים
סרוגים

שווה מקום ראשון? צפו בביצוע של האחים גת בגמר הכוכב הבא

האחים אריה וגיל גת זכו אתמול במקום השני בתכנית 'הכוכב הבא'. בשלב המוקדם הם ביצעו את "יום מושלם" של לו ריד. היה שווה מקום ראשון?

אפי אברהם | חדשות סרוגים
כ"ב טבת התשע"ד
שווה מקום ראשון? צפו בביצוע של האחים גת בגמר הכוכב הבא
שווה מקום ראשון? צפו בביצוע של האחים גת בגמר הכוכב הבא צילום: האחים גת בגמר הכוכב הבא. (פלאש90)

האחים אריה וגיל גת הגיעו למקום השני בגמר תוכנית הכישרונות "הכוכב הבא" שנערך אתמול בלילה (ג'). המתמודד אביתר קורקס קטף את המקום הראשון בתוכנית.

האחים גת בחרו לבצע, בשלב הראשון את השיר 'יום מושלם' (perfect day) של לו ריד, בביצוע שהיה טוב יותר מהשיר המכריע שלהם, בו ביצעו את "הכניסיני תחת כנפך" שכתב חיים נחמן ביאליק. הביצוע קיבל 60% מקולות המצביעים, 2 אחוזים פחות מהשיר שביצע אביתר קורקס.

היה שווה מקום ראשון?

[[[http://www.youtube.com/watch?v=LHp8X5xsOa4]]]

השבוע, בראיון לפני תוכנית הגמר, התייחסו האחים גת להיסטריה שהם מייצרים. "העולם מתעניין כי הוא רואה שני יהודים חרדים עם התלבושות וכל הסממנים החיצוניים ששרים – וגם מכירים את רזי המוזיקה של הרוק", סיפר גיל גת בראיון לחדשות 2.

בראיון סיפרו האחים גת כי הם קיבלו אישור הלכתי מרבנים להשתתף בתכנית טלוויזיה בלב הפריים-טיים החילוני.

האחים גת הכוכב הבא