מבזקים
סרוגים

ספי ריבלין נאבק על חייו

השחקן והיוצר ספי ריבלין שוכב מורדם ומונשם בבית החולים בעקבות מאבק ממושך במחלת הסרטן. בשנים האחרונות איבד את קולו בעקבות ניתוח במיתרי הקול

גיל קלנר | חדשות סרוגים
ב' טבת התשע"ד
ספי ריבלין נאבק על חייו
ספי ריבלין נאבק על חייו צילום: ריבלין (פלאש90)

יום לאחר פטירתו של אריק איינשטין עוד ענק בידור נאבק על חייו.

השחקן ספי ריבלין מורדם ומונשם בבית החולים תל השומר כשהוא נאבקבמחלת הסרטן איתה הוא מתתמודד בעשרים השנים האחרונות.

ריבלין בראשון לציון למשפחה רוויזיוניסטית, אביו היה מפקד האצ"ל בעיר. את תחילת דרכו עשה על בימת התאטרון, אולם את עיקר פרסומו קנה כדמות 'פיסטוק' בסדרה 'רגע ודודלי' שלאחר מכן הפך לדמות המרכזית בתכנית 'הבית של פיסטוק'.

בהמשך הופיע בתכנית 'הופה היי' עם ציפי שביט והשניים שיתפו פעולה במגוון תכניות קומיות לילדים ובפסטיגל. בטלוויזיה הופיע בתכנית הסאטירה 'מוצש' וביסטקומים 'איצ'ה' ו'ספי' בהם גילם את התפקיד הראשי. בילדותו שיחק כדורגל במועדון נוער בראשון לציון, ובערוב ימיו ישב בפאנל תכניות העוסקות בכדורגל.

בקריירת הקולנוע לקח ריבלין במספר סרטים ישראלים בהם 'שועל בלות תרנגולות' של אפרים קישון ו'חסמבה ושודדי הסוסים'.

בשנים האחרונות בעקבות הסרטן בגרון עבר ניתוח במיתרי הקול בעקבותיהם איבד את יכולת הדיבור ותיקשר באמצעות כתיבה על דפים. אתמול דיווחנו על החמרה במצבו, כשהוא שכב מורדם ומונשם בבית החולים תל השומר ובשעות אלה הוא נלחם על חייו.

ריבלין בתפקיד פיסטוק. (צילום מסך)

ספי ריבלין סרטן