מבזקים
סרוגים

תלמידים: הרב ליאור תומך ברשימת ירושלים מאוחדת

רבה של קרית ארבע מנוע מלפרסם את דעותיו בענייני הבחירות, אך תלמידיו מעידים כי הוא תומך ברשימתו של אריה קינג "הרעיונות והיעדים שלהם אמיתיים ונכונים"

עמיחי רובין | חדשות סרוגים
י"ב חשון התשע"ד
תלמידים: הרב ליאור תומך ברשימת ירושלים מאוחדת
תלמידים: הרב ליאור תומך ברשימת ירושלים מאוחדת צילום: אומרים שתומך. הרב ליאור (פלאש90)

שבוע לפני הבחירות בירושלים ותלמידיו של הרב דוב ליאור אומרים כי רבם תומך ברשימת 'ירושלים מאוחדת'.

בהודעה שפרסם אחד מתלמידיו נכתב: "כתלמיד של מרן הרב דב ליאור שליט"א, שמעתי ממנו ישירות, כי הוא תומך אישית במפלגתם של שמואל שקדי ואריה קינג, ואף אמר שניתן לפרסם זאת בשמו."

"הרעיונות והיעדים שלהם אמיתיים ונכונים", מצטט אותו תלמיד את הרב דוב ליאור.

על פי הנחיות משרד הפנים ומשרד הדתות, אסור לרבני ערים להתבטא בנושא הבחירות המוניציפליות בעירם או בעיר אחרת ולכן לרב ליאור אסור להביע את עמדתו בצורה פומבית מסבירים תלמידיו.

מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

רשימת ירושלים מאוחדת מורכבת מאיש הימין אריה קינג שנכשל בניסיון להכנס לכנסת במסגרת רשימת 'עוצמה לישראל' שלא עברה את אחוז החסימה. קינג נמצא במקום השני כששאר הרשימה מורכבת מפורשי סניף הבית היהודי בירושלים, שפרשו בעקבות חילוקי דעות על הרכבת הרשימה לעירייה.

בחירות בירושלים הרב דב ליאור ירושלים מאוחדת