חדשות

בבית היהודי מכחישים: לא היה ולא נברא

בעקבות הפרסומים באמצעי התקשורת על אפשרות של דיל בין ישראל ביתנו לבין הבית היהודי מבהירים בבית היהודי: הדיל לא היה ולא נברא.

(חילונית במפדל. שקד (יח"צ))

דיווחנו כאן כי במעריב טוענים לקיומו של דיל בין הבית היהודי לבין ישראל ביתנו, על תמיכה של הבית היהודי במועמדותו של דוד לוי לנשיאות, תמורת תמיכת ישראל ביתנו בהתמודדותו של הרב אריאל לתפקיד הרב הראשי.

בבית היהודי מיהרו להכחיש את הדברים.

מסתבר שהכתב של מעריב שמע על הדיל הזה מסיעת ישראל ביתנו, שהיא ככל הנראה מעוניינת בו. בבית היהודי מבהירים שהכל שקר וכזב, ודיל מעין זה לא היה ולא יהיה.

במפלגת הבית היהודי מוסרים : לא ברור מאיפה הגיעו השמועות הכוזבות הללו, אך הדברים לא היו ולא נבראו. סיעת הבית היהודי דנה בכובד ראש בסוגיית בחירת רב ראשי לישראל, בדגש על בחירת רב ציוני דתי באופן ענייני ומבוקר. כך ביקשה למסור הדוברת של ח"כ איילת שקד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

4 תגובות
4
דוד שואל ומבקש תשובה
22.04.13

עדכנו אותנו זה אריאל שהלך עם כהנא ?

הצטרפו אלינו