מבזקים
סרוגים

הבית היהודי דורשת את האוצר, השיכון, התחבורה והדתות

הבית היהודי נוקבת בשמם של ארבעה תיקים שהיא מעוניינת בהם. אחד מהם, השיכון, נחשק גם ע"י יש עתיד. אבל הם מתחייבים לפתור את הסכסוך בדרכי שלום

שחר צפריר | חדשות סרוגים
כ"ג אדר התשע"ג
הבית היהודי דורשת את האוצר, השיכון, התחבורה והדתות
הבית היהודי דורשת את האוצר, השיכון, התחבורה והדתות צילום: שר האוצר הבא? (פלאש 90)

בבית היהודי אומרים שהם מוכנים להתגמש לגבי מספר השרים, ואם נתניהו זקוק לכך – הם מסכימים שמספר השרים יעלה על 18. (וזאת למרות שבעבר הגיש אורי אריאל הצעת חוק שלפיה מספר השרים לא יעלה על 18). ביש עתיד עדיין מציגים עמדה קשוחה לפיה לא יוותרו בעניין הזה.

בתוך כך הבית היהודי כבר דורשת ארבעה תיקים. למרות שברור שאם מספר השרים יעמוד על 18, הבית היהודי לא תוכל למנות יותר מ3 שרים.

בבית היהודי אומרים שידרשו את תיקי האוצר, השיכון, התחבורה והדתות. הבית היהודי לא מדברים על הפנים והחינוך.

גם יש עתיד מבקשת את תיק השיכון, אבל הם כבר הבהירו שיפתרו בעניין זה את הסכסוך עם הבית היהודי בדרכי שלום, ולא יריבו על כך.

ביש עתיד עדיין דורשים את תיק החוץ, למרות התנגדותו של ליברמן.

הבית היהודי יש עתיד קואליציה תיק השיכון