חדשות

מסתמן: קואליציה עם ש"ס ויש עתיד

בבית היהודי עדיין לא קיבלו טלפון מנתניהו, אך אורי אריאל מונה לראש צוות המו"מ. בינתים ליברמן ולפיד כבר מתקוטטים בעדינות על תיקים.

מסתמן: קואליציה עם ש"ס ויש עתיד
צילום: קרא ונחרד. אריאל (פלאש90)

בבית היהודי מינו את אורי אריאל לראש צוות המו"מ הקואליציוני.

ואולם, בינתים לא ברור שכלל יהיה מו"מ כזה. נתניהו מצידו עדיין לא פנה לבנט, ובמעריב וישראל היום מעריכים הבוקר, שנתניהו מעוניין בקואליציה עם ש"ס ויש עתיד. גם הקמפיין שניהל נתניהו נגד בנט בחודש האחרון, מוכיח שהוא אינו מעוניין בו.

אתמול אמר אביגדול ליברמן שהוא מעריך שיאיר לפיד יקבל את תיק האוצר. מסץבר שליברמן אמר את הדברים משום שהוא מבין שמפלגה עם 19 מנדטים תקבל תיק בכיר. ביש עתיד אין אף ח"כ בעל נסיון בביטחון, כך שלא נותר אלא האוצר והחוץ. ליברמן עצמו מעוניין בתיק החוץ, לכן הוא מנסה לקדם את הרעיון שיאיר לפיד יקבל את תיק האוצר.

מאידך, מעריכים הבוקר בעיתונים, שנתניהו אכן יציע ללפיד את תיק החוץ. תיק האוצר חשוב מדי לנתניהו, בכדי להפקיד אותו בידי אדם שהוא לא סומך עליו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

5 תגובות
5
אורח
24.01.13

הלוואי שבנט יישאר בחוץ וילמד שעור בענווה ובשפתו הצבאית: אל יתהלל "חוגר" כמפתח!!!!!!!!!!!!!!!!

הצטרפו אלינו