מאוכזבים מברקת: אורי אריאל לראשות העיר ירושלים

על רקע האכזבה מהתנהלותו של ראש עיריית ירושלים ניר ברקת, בעיקר בסוגית מזרח ירושלים, מבקשים באיחוד הלאומי לקדם את מועמדותו של חבר הכנסת, אורי אריאל, לראשות העיר ירושלים מטעם מפלגת הציונות הדתית. אריאל: "אחד התפקידים החשובים במדינת ישראל".

הדפסה
24.01.12 10:57

האם לראשונה יהיה מועמד ציוני דתי לראשות עיריית ירושלים?

הבחירות בעיר צפויות להתקיים בעוד פחות משנתיים וגורמים בימין ובציונות הדתית, המאוכזבים מהתנהלותו של ראש העירייה המכהן ניר ברקת, מנסים למצוא מועמד חלופי.

מאוכזבים מברקת: אורי אריאל לראשות העיר ירושלים
  מועמד ציוני דתי לראשות העיר? אריאל (פלאש90)

האכזבה מברקת היא בעיקר על רקע התנהלות העיריה בכל הקשור למזרח ירושלים ולחוסר האכיפה והשליטה בשכונות הערביות,  מה שפוגע לדברי אותם גורמים באחדות של העיר.

הבוקר (ג') התייחס אריאל בתוכנית הבוקר של קווה שפרן, ברדיו גלי ישראל, להעלאת שמו כמועמד לראשות עיריית ירושלים ואמר כי הוא כרגע שקוע בעבודתו בכנסת.

"לגבי מועמדותי, אני לא אתייחס.  אני לא מריץ את עצמי, ולגבי התפקיד הוא אחד התפקידים החשובים ביותר במדינת ישראל, כי יש לו השלכות מדיניות עולמיות."

"יש מספר חברים שהעלו תרעומת קשות על התנהלות ראש העיר בעניין חלוקתה של ירושלים, הדברים קצת מוקדמים נראה לי, אך תמיד צריך להתכונן."

חברו לסיעה, ח"כ מיכאל בן ארי טוען כי אריאל הוא המועמד המתאים: "ראשות עיריית ירושלים, זה אחד הדברים החשובים ביותר ולכן אנחנו לא יכולים להפקיר את הזירה הזאת, אנחנו  חושבים שיש לנו גם את המועמד המתאים."

"אורי אריאל וכדוגמתו, הם באמת דמויות מאחדות, הן את הציבור החרדי הן את הציבור הדתי לאומי, וציבורים שונים, באישיות שלו, בעשייה שלו. נעשית עבודת שטח, עבודת עומק ואני מקווה שבסופו של דבר, גם נביא ראש עיר  מצוין לעיר הזאת."

אורי אריאל תושב כפר אדומים, שימש בעבר כמזכ"ל מועצת יש"ע וכראש המועצה המקומית בבית אל. בכנסת הוא מכהן משנת 2001 ונחשב לאחד מחברי הכנסת החרוצים ביותר במשכן.

הוספת תגובה - סרוגים
הדפסה
* אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה דיבה ולשון הרע
5 תגובות
5
דתי שיהיה משרת של החרדים?
אוי לנו. ירמסו אותנו.
4
אריאל בירושלים ובן ארי לראשות הממשלה
תענוג
3
הלוואי!
אורי אריאל אדם מאד ערכי והגון.

ביצועיסט עם מוסר עבודה גבוה.

אבל הרבה תלוי בתמיכת החרדים
2
היה ראש עיר ציוני דתי בירושלים
הכותב לא יודע דברי ימי העיר. ראש עיר בעבר (אני חושב 1948-1950) היה ש.ז. שרגאי מראשי הפועל המזרחי.

1
אני בעד
הגיע הזמן שהסרוגים ירוצו לרשות העיריות