חדשות

החקירה הסתיימה: אלה החשדות נגד ראשי המכינה

ראש מכינת 'בני ציון' יובל כהאן, יועמד לדין ככל הנראה בחשד לגרימת מוות ברשלנות. המדריך הבכיר אביב ברדיצ'ב יועמד לדין בחשד להריגה

החקירה הסתיימה: אלה החשדות נגד ראשי המכינה
צילום: כאהן (מימין) וברדיצ'ב (מתוך ynet)

אסון השטפון.

כשבועיים לאחר באסון הקשה בדרום- בו נספו עשרה נערים בטיול של המכינה הקדם צבאית 'בני ציון' בנחל צפית בערבה, צוות החקירה שמונה לבדוק את המחדלים שהביאו לאסון הכבד סיים את חקירתו, ומחר (ראשון) יוגשו כל חומרי החקירה לפרקליטות של מחוז דרום.

על פי חומרי החקירה שגובשו על ידי הצוות המיוחד, המדינה צפויה להמליץ כי ראש המכינה יובל כהאן, יועמד לדין בעבירה של גרימת מוות ברשלנות. עם זאת, המדריך הבכיר אביב ברדיצ'ב, יועמד לדין בעבירה של הריגה.

מדריכה נוספת שנחקרה, נוקתה מכל אשמה והתיק נגדה נסגר, לאחר שלא נמצאו ראיות לאחריות פלילית לאסון.

חילוץ תלמידי המכינה מנחל צפית

(צילום: דוברות המשטרה)

כזכור, מספר ימים לאחר פתיחת החקירה דווח כי החשד נגד ברדיצ'ב הוחמר מגרימת מוות ברשלנות להריגה, בעוד החשד נגד ראש המכינה, יובל כאהן, עומד בעינו ומיוחס לו חשד של גרימת מוות ברשלנות. הסיבה לכך היא שעל פי החשד, ההתרעות שהובאו בפני ברדיצ'ב היו חמורות מאלו שנמסרו לכאהן.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

3
3
לא להאמין
13.05.18

רוצחים בכוונה תחילה מקבלים אישום הריגה וכאן עם כל הצער מקסימום יש גרימת מוות ברשלנות וגם בזה אני מסופק