" לאחר התלבטות ומתוך דאגה לתושבי העיר, החלטתי לרוץ בבחירות הקרובות לראשות טירת כרמל", כך הודיע אריה פרג'ון בפגישה שקיים עם ראשי מטה הבחירות שלו ,שהחל להתגבש בימים אלה וכולל מלבד אנשי 'הבית היהודי' גם קבוצה גדולה של תומכים מכל קצוות הקשת הפוליטית.
פרג'ון, שבחמש השנים האחרונות כיהן כיו"ר מועצת תל רגב, סבור כי ביכולתו לחזור לכיסא ראש העיר טירת כרמל, תפקיד שכבר מילא בעבר.
"בעקבות פניות רבות של תושבי העיר, החלטתי כי למען טובת טירת כרמל, שאני חי בה מאז ילדותי, אני מציג את מועמדותי לראשות העיר כדי לתת לכולם תקווה לעתיד טוב יותר", חתם פרג'ון.
תגובות
שגיא בן לישה משאיר לך אבק קיבל מינוי מבנט ואורבך לתל רגב שנגמר לאחר 5 שנים. ועכשיו מקבל מחפש תלוש משכורת חדש בעירייה. כאילו ממש חסר לו כסף בחיים. אדם כושל שהפסיד פעם אחר פעם בהכל. לא עשה שום דבר לציונות הדתית בעיר מעולם! יש שם גרעין תורני בראשות שגיא בן לישה ששם לו אבק בכל צומת במהלך השנה. לך הביתה. תפנה את מקומך. מגלומן