מבזקים
סרוגים

מדד פורבס: המכללה האקדמית הדסה ירושלים – הטובה בעיר

מגזין פורבס דרג את המכללות האקדמיות הטובות ביותר בישראל. על פי הדירוג החדש, המכללה האקדמית הדסה מדורגשת בעשירייה הראשונה, מקום 8 בישראל והראשונה מבין כל המכללות הירושלמיות. מבחינת שיעורי הצמיחה הגבוהים ביותר, המכללה האקדמית הדסה מדורגת במקום השלישי

מדד פורבס: המכללה האקדמית הדסה ירושלים – הטובה בעיר

הדירוג החדש של "פורבס" כלל מספר מדדים עיקריים: הראשון, המכללות האקדמיות שמספקות את התוצאות הטובות ביותר בעיניי הסטודנטים.
השני, המוסדות שרושמים צמיחה במספר הסטודנטים מדי שנה והשלישי, ההנגשה לקבוצות שונות באוכלוסייה.

פרופ' ברטולד פרידלנדר, נשיא המכללה האקדמית הדסה ירושלים: "דירוג מהסוג הזה, של מגזין נחשב כמו פורבס, בעל יוקרה בין-לאומית, מעודד אותנו, אך יותר מזה הוא מניע אותנו להמשיך, להתקדם ולצמוח".

פרופ' פרידלנדר מוסיף כי "האתגר הגדול איתו אנו מתמודדים הוא עתיד ההשכלה הגבוהה, לנוכח העולם שמשתנה לנגד עינינו בקצב מסחרר. אנחנו משקיעים היום יותר ויותר בכלים אותם אנחנו מעניקים לסטודנטים, כלים שיאפשר להם להתפתח בשוק עבודה בטווח הארוך".

אקדמיה ירושלים מדד מכללת הדסה