מבזקים
סרוגים

מלך פוגש את 'השטריימל מאכער': עב"מ פרק 3• צפו

מה זה שחור, פרוותי ועם 150 זנבות? כוכב הרשת מלך זילברשלג נכנס לקישקעס של עולם בעלי המלאכה בסדרת רשת חדשה - עב"מ • צפו בפרק השלישי על השטריימל-מאכער

ט' שבט התשע"ח
מלך פוגש את 'השטריימל מאכער': עב"מ פרק 3• צפו
מלך פוגש את 'השטריימל מאכער': עב"מ פרק 3• צפו

כוכב הרשת מלך זילברשלג משיק סדרת דוקו- רשת חדשה 'עב"מ', שתחשוף את המקצועות שהעולם החרדי משמר באדיקות. בסדרה 9 פרקים, שיעלו מדי שבוע, בפלטפורמות הדיגיטליות של כאן.

עב"מ היא הסדרה הראשונה שמגיש זילברשלג, שנכנס לא מזמן לרשימת המשפיעים בדיגיטל לשנת 2017 מטעם ארגון הדיגיטל הישראלי. יחד עם היוצר והבמאי החרדי אורי גרודר, אחראי תחום מורשת ישראל ויהדות ב-כאן 11 הם משיקים את עב"מ – עוילם בעלוי מלואכה.

לצפייה בפרק הראשון של עב"מ לחצו כאן

המקצועות "הבלעדיים" בעולם החרדי נחשפים בסדרת דוקו-רשת חדשה של חטיבת כאן דיגיטל, בהגשת מלך זילברשלג. קוגל מאכר, גרמען-חרזן בחתונות או פאנית הן רק כמה דוגמאות למקצועות ייחודיים שייחשפו ב-"עב"מ – עוילם בעלוי מלואכה" (עולם בעלי מלאכה) מהיום בפלטפורמות הדיגיטליות של כאן. בסדרה ייכנס זילברשלג לתוך ה"קישקעס" של המקצועות המסורתיים שהעולם היהודי משמר באדיקות במשך דורי דורות, ושאין להם מקבילות במקצועות החופשיים בעולם החילוני. מלך יבחן את העבודה של קוגל מאכר, שטריימל מאכר, פאנית, גונז כתבי קודש, גרמען-חרזן בחתונות, גוי של שבת, ויוסיף כמה "טיפים" בענייני עבודה.

חרדים כאן מלך זילברשלג סדרת רשת עב"מ