מבזקים
סרוגים

"ביטן ואמסלם הם מרוקאים שאמורים לנהל בסטה בשוק'

יו"ר ועדת הפנים, חבר הכנסת דודי אמסלם, השיב למתקפות האחרונות נגדו ונגד חבר הכנסת דוד ביטן, ואומר כי השמאל מלא בגזענות ומבחינת השמאל הוא וביטן שני מרוקאים חסרי השכלה

גיא עזרא | חדשות סרוגים
י' כסלו התשע"ח
"ביטן ואמסלם הם מרוקאים שאמורים לנהל בסטה בשוק'
"ביטן ואמסלם הם מרוקאים שאמורים לנהל בסטה בשוק' צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

יו"ר ועדת הפנים, חבר הכנסת דודי אמסלם, השיב הערב (שלישי) למתקפות האחרונות נגדו ונגד חבר הכנסת דוד ביטן, ואומר כי השמאל מלא בגזענות ומבחינת השמאל הוא וביטן שני מרוקאים חסרי השכלה.

"בעבור השמאל, ביטן ואמסלם, הם שני מרוקאים שבכלל אמורים לנהל בסטה בשוק", כתב אמסלם בעמוד הפייסבוק שלו. "מה הם עושים בכנסת? אין להם השכלה ומי הם בכלל שיחוקקו חוקים?", הוסיף.

לדברי אמסלם: "מה שקורה לשמאל כיום, זה היפוך ערכים – האמת היא השקר והשקר הוא האמת והרי אין חוק יותר צודק מחוק ההמלצות. הם עושים עוול לחוק שהוא טוב לאזרחי ישראל ומנסים לטרפד אותו רק בגלל שיקולים פוליטיים צרים, ורק כי הם רוצים להפיל את נתניהו בכל מחיר".

בסוף דבריו עקץ אמסלם ואמר כי "דרך אגב, ביטן הוא עו"ד בהשכלתו ואני כלכלן. סתם שתדעו".

דוד ביטן דודי אמסלם הליכוד