סקר דרמטי

סקר דרמטי: לפיד נוסק, בנט רק רביעי, ש"ס נמחקת

סקר חדש מגלה כי לו הבחירות היו נערכות היום, הייתה מפלגת 'הליכוד' בראשות בנימין נתניהו, ממשיכה להיות המפלגה הגדולה ביותר בכנסת. יהדות התורה מתחזקת, ש"ס נמחקת מהמפה הפוליטית

סקר דרמטי: לפיד נוסק, בנט רק רביעי, ש"ס נמחקת
צילום: (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

סקר חדש שפורסם באתר וואלה, מעלה כי לו הבחירות היו נערכות היום, הייתה מפלגת 'הליכוד' בראשות ראש הממשלה, בנימין נתניהו, ממשיכה להיות המפלגה הגדולה ביותר בכנסת בפער לא קטן משאר המפלגות.

על פי הסקר, שנערך על ידי של פרופסור קמיל פוקס ממכון 'מדגם', מפלגת ש"ס בראשות אריה נמחקת ואינה מצליחה לעבור את אחוז החסימה.

חלוקת המנדטים

מנתוני הסקר עולה כי אם הבחירות היו מתקיימות כיום, הליכוד היה זוכה ל-27 מנדטים, לעומת 30 בכנסת הנוכחית. מפלגת 'יש עתיד' בראשות יאיר לפיד היא המפלגה השנייה בגודלה עם 21 מנדטים, 10 יותר ממה שיש לה בכנסת הנוכחית.

מפלגת המחנה הציוני בראשות אבי גבאי חוזרת להיות המפלגה השלישית בגודלה ויורדת מרף 20 המנדטים עם 19 בלבד, ולאחריה הרשימה הערבית המשותפת עם 11 מנדטים.

מפלגת 'הבית היהודי' בראשות נפתלי בנט מקבלת 10 מנדטים בלבד, לעומת סקרים קודמים שצפו למפלגה 12-15 מנדטים. מפלגת 'יהדות התורה מקבלת 8 מנדטים, ואילו מפלגות 'כולנו', 'ישראל ביתנו' ומרצ מקבלות 7 מנדטים כל אחת.

מפלגת ש"ס בראשות השר אריה דרעי נמחקת על פי הסקר ואינה עוברת את אחוז החסימה, כשהיא מקבלת 3 מנדטים בלבד.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

11
9
אלי ישי ובן ארי
19.11.17

זה הזמן שלכם להתאחד!!! רוצים ימין תורני חזק בכנסת הקרובה. לכו על זה בכל הכוח