חדשות

בוגי מאבד את זה: "הדם של הזוג הנקין על הידיים שלנו"

יצא מאיפוס? שר הבטחון לשעבר משה יעלון מאשים את נפתלי בנט באחריות לתג מחיר וברצח משפחת דוואבשה בדומא, שהביאה לטבח בבני משפחת הנקין

בוגי מאבד את זה: "הדם של הזוג הנקין על הידיים שלנו"
צילום: (צילום: פלאש90)

שר הביטחון לשעבר משה (בוגי) יעלון תקף בחריפות שרים וחברי כנסת בליכוד בכנס שקיים בכפר סבא והקלטות ממנו התפרסמו הבוקר ברדיו 'גלי ישראל'.

יעלון טען כי ממשלת ישראל אחראית לרצח משפחת דוואבשה וגם לפיגוע בו נרצחו בי הזוג הנקין: "הדם של משפחת דוואבשה בדומא וגם של הזוג הנקין שנרצח בפיגוע נקם על דומא על הידיים שלנו", אמר יעלון והתייחס לפינוי בתי דריינוף בבית אל שהתרחש לפני כשנתיים.

(צילום: באדיבות גלי ישראל)

בנט אחראי לתג מחיר

"כשבאו החיילים והשוטרים לפנות את הבתים האלה וצעירים זרקו עליהם אבנים ושקיות שתן, ושר החינוך עמד על הגג ומה שהיה לו להגיד זה לתקוף את בית המשפט העליון שלא נתפלא אחר כך ששורפים או כורתים עצי זית של ערבים, שורפים מסגדים או כנסיות ושורפים משפחה בדומא".

יעלון תקף גם את חברי מפלגתו לשעבר (הליכוד). "כשאני שומע שרה בממשלת ישראל אומרת 'אנחנו צריכים לשלוט בתקשורת, אני מתחלחל"

על דוד ביטן. "אפילו יו"ר הקואליציה 'הליכוד צריך לשלוט בתקשורת', ארדואן לא מעז להגיד דברים כאלה, הוא רוצה אבל יודע שלא יכול להגיד, לאן הגענו?"

תגובות

7
7
אבי
19.02.18

בוגי העגלון בוגי העגלון הוא פוליטיקאי מליגה זין. הוא נזרק על ידי נתניהו. ומנסה להעליל עלילות דםוליטיוץ על הימין. הוא לא עובר את אחוז החסימה. עייפנו מפוליטיקאים. תחמנים סוג זין. אין כמו נתניהו. שמספין לספין. מעלילה לעלילה מתחזק

6
אוראור
10.04.18

אילו טמטום היה כואב - הבוגי הזה כבר מזמן היה בגבס - והמבין יבין!!!!!!!!!!!!!!!!

5
spc
06.05.19

סתם כתבה פוליטית הוא צודק. והוא ממש לא אמר את מה שרשמתם. אדם נזהר בדבריו ואתם נותנים להם פרשנות. חבל.