מבזקים
סרוגים

זעזוע ברשת: "1000 לייקים או שאני מפיל את התינוק"

גבר מאלג'יריה שזעזע את הרשת נידון לשנתיים מאסר לאחר שאיים להשליך פעוט מקומה 15. הגבר פרסם בפייסבוק תמונה בה הוא נראה מחזיק פעוט מחוץ לחלון וכתב כי אם לא יקבל 1000 לייקים הוא ישליך את התינוק מהחלון אל מותו

כ"ז סיון התשע"ז
זעזוע ברשת: "1000 לייקים או שאני מפיל את התינוק"
זעזוע ברשת: "1000 לייקים או שאני מפיל את התינוק" צילום: (צילום מסך/ פייסבוק)

גבר מאלג'יריה שזעזע את הרשת נידון לשנתיים מאסר לאחר שאיים להשליך פעוט מקומה 15. על פי הדיווח ברשת אל-ערבייה, הגבר פרסם בפייסבוק תמונה בה הוא נראה מחזיק פעוט מחוץ לחלון וכתב כי אם לא יקבל 1000 לייקים הוא ישליך את התינוק מהחלון אל מותו.

גולשים שצפו בתיעוד המזעזע דרשו להעמיד אותו לדין על התעללות בילד, ולאחר מספר ימים הוא נעצר ואתמול (שלישי) הוא הואשם בסיכון חיי הפעוט.

הגבר, שהוא כאמור קרוב משפחתו של הפעוט, טען על-פי דיווחים בתקשורת המקומית כי הוא לא סיכן את חייו וטען כי התמונה שונתה על-ידי גולשים ברשת החברתית. "התמונה צולמה במרפסת עם סורגים. הם הוסרו בתמונה", טען הגבר, שפרטיו לא פורסמו.

אביו של הפעוט קרא לשופטים לסלוח לגבר. הוא אמר כי מדובר רק במשחק. השופט לא קיבל את הטענות ופסק כי התמונה ברורה וחיי הפעוט היו בסכנה.

תינוק