מוזיקה

חוגגות את האיחוד: להקת 'אחותי' בקליפ סובב ירושלים

לכבוד 50 שנה לאיחוד ירושלים, קמפוס טל ולהקת 'אחותי' השיקו קליפ חגיגי בו הן נראות בשלל מקומות מוכרים בעיר לצלילי הלהיט החדש של הלהקה על ירושלים • צפו עכשיו

חוגגות את האיחוד: להקת 'אחותי' בקליפ סובב ירושלים
צילום: (צילום מסך)

הערב יפתחו באופן רשמי החגיגות לכבוד 50 שנה לאיחוד ירושלים ולכבוד כך קמפוס טל (מבית המרכז האקדמי לב) ולהקת אחותי מבי"ס מזמור השיקו קליפ חגיגי בו הן נראות בשלל מקומות מוכרים בירושלים לצלילי הסינגל החדש של הלהקה 'ירושלים האמיני'.

הסינגל החדש, משלב בתוכו בין שני להיטים מוכרים ואהובים במיוחד. על מילותיה הנבואיות של נעמי שמר בשיר "ירושלים של זהב" שילובו 'אחותי' את המנגינה המרוממת והאופטימית של השיר "האמיני יום יבוא" ומי שיאזין היטב, מבטיחים להקת אחותי- ישמע גם ציטוטים משירים נוספים בקולות הרקע המתמזגים בשיר.

"את השיר הוצאנו לכבוד שנת ה50 לשחרור ירושלים, העיר המאחדת והאהובה" אומרת אורית איזק מנהלת הלהקה, "מי שמסתובב בירושלים וקצת מכיר את ההיסטוריה מבין שכל צעד שאנחנו פוסעים בה לא היה מובן מאליו לפני חמישים שנה. אנחנו מתפללים, עושים ומקווים שנוכל להגיע ולצעוד בכל העיר כולה בשלוה ובבטחון".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות