חדשות

דיווח: שרים ממפלגת 'כולנו' בדרך לערוק לליכוד

השרים יואב גלנט ואלי כהן נפגשו בשבועות האחרונים עם חברי מרכז ליכוד במטרה לערוק למפלגה. ב"כולנו" מכחישים וטוענים כי השר כהן נפגש עם חברי הליכוד במטרה לגייס אותם ל"כולנו". לגבי גלנט נמסר "בינתיים הוא נשאר במפלגה".

((צילום: Miriam Alster/FLASH90))

השרים יואב גלנט ואלי כהן מבכירי מפלגת 'כולנו' של משה כחלון, נפגשו בשבועות האחרונים עם חברי מרכז ליכוד וגיששו את דרכם למפלגת השלטון, כך נחשף בתוכנית 'לפני כולם' בערוץ 20.

על פי הדיווח, ביום ראשון האחרון השתתף שר הכלכלה כהן בכנס בפתח תקווה בו השתתפו למעלה ממאה חברי מרכז ליכוד. מארגן הכנס, חבר המרכז אורי פרג' טען כי "לא מדובר באירוע פוליטי, אלא חברתי. השר כהן הוא חבר קרוב ואני חושב שבמוקדם או במאוחר הוא יעבור לליכוד ונקבל אותו כאן בזרועות פתוחות. כאן מקומו".

מלבד כהן, גם השר גלנט נפגש לאחרונה עם חברי מרכז ליכוד, הפועלים לשכנע אותו להיכנס למפלגה על תקן 'הביטחוניסט', משבצת אותה פינה השנה בוגי יעלון. חבר מרכז ליכוד אשר נפגש עם גלנט סיפר לערוץ 20: "אנחנו דוחפים את גלנט להתברג בצמרת הליכוד. אנחנו צריכים אנשים כאלה במפלגה וגם ביבי יודע את זה".

ממפלגת 'כולנו' נמסר בתגובה כי השר אלי כהן נפגש עם חברי ליכוד אך ורק על מנת לגייס אותם למפלגתו של כחלון.

בנוגע לשר גלנט נמסר "בינתיים הוא נשאר במפלגה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
לא עוד ""כולנו""
16.05.17

כולם מתפכחים מההונאות של פחלון חדלון בלפון....

הצטרפו אלינו