הבחירות בצרפת, נערכות היום, וביומן הצהריים ברדיו 'קול ברמה' התראיין ח"כ אורן חזן (הליכוד) שהביע תמיכה דווקא במועמדת הימין הקיצוני מארי לה-פן.
חזן אמר בשידור "טראמפ אמר שארה"ב שייכת לאמריקנים, כך גם לה פן אומרת שצרפת שייכת לצרפתים. זו הדרך לעצור את האיסלאם הקיצוני ואת צרפת מלהפוך למדינה פלסטינית באירופה ולכן אני תומך בה."

האזינו לראיון ברדיו קול ברמה
[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2017/05/ראיון-מאיר-חביב.mp3]]]
חבר הפרלמנט מאיר חביב שעלה אחריו לשידור תקף את הדברים ואמר: "מוטב לאורן חזן שלא להתעסק בדברים שהוא אינו מבין בהם, אסור ליהודי להצביע עבור לה פן", קבע חביב והוסיף: "היא מכחישת שואה ונגד שחיטה יהודית, ומה שקרה בבלגיה בנושא השחיטה יקרה גם בצרפת."
חביב התייחס גם להודעות זימון לבחירות בצרפת שקיבלו תושבים ישראלים המתגוררים מעבר לקו הירוק, כמו מודיעין עילית וכוכב יעקב ובהם נכתב: "מודיעין עילית – הטריטוריה הפלסטינית", זה דבר חמור מאוד, סיים חביב.





תגובות
אורן חזק צודק וחביב הוא גוי הדיוט! לה-פן תגרש היהודים!
אתה רוצה שמאות אלפי יהודים יהפכו לפליטים חסרי רכוש?
זה נבלה וזה טריפה וכי אם המועמד ה"ליברל" יעלה זה טוב ליהודים? בלגיה נחשבת לקיצונית? בכל אירופה נאבקים בשחיטה הכשרה וזה ממש לא בגלל "קיצוניות" אלא בגלל אנטישמיות. חביב כנראה לא יודע בעצמו מה קורה סביבו.