מבזקים
סרוגים

דיווח: שוערה האגדי של מכבי חיפה נרצח בקייב

שוערה האגדי לשעבר של קבוצת הכדורגל מכבי חיפה, ויקטור צ'אנוב, הלך אמש לעולמו בגיל 57. עיתון רוסי מדווח הבוקר כי צ'אנוב נרצח על ידי אלמונים בקייב

י"ג שבט התשע"ז
דיווח: שוערה האגדי של מכבי חיפה נרצח בקייב
דיווח: שוערה האגדי של מכבי חיפה נרצח בקייב צילום: (צילום: יוסי רוט, ynet)

שוערה האגדי לשעבר של קבוצת הכדורגל מכבי חיפה, ויקטור צ'אנוב, הלך אמש (רביעי) לעולמו בגיל 57.

אמש עוד פורסם כי נסיבות מותו של צ'אנוב טרם ברורות והיה גם מי שטען כי צ'אנוב החליק וחטף מכה חזקה בראשו ונפטר בבית החולים לאחר מספר שבועות.

אלא שהבוקר העיתון הרוסי "ספורט אקספרס" מדווח כי צ'אנוב נרצח בביתו.

על פי הדיווח שהובא באתר ספורט 1,צ'אנוב הותקף ב-20 בינואר ליד קייב על ידי אלמונים, שעצרו את מכוניתו וגרמו לו פצעים קשים במוח ביריות או במכות. הוא עבר ניתוח קשה ממנו לא הצליח להתאושש.

שורה אובארוב התייחס למותו של צ'אנוב בסיום המשחק של מכבי ת"א ומכבי פ"ת ואמר לערוץ הספורט: "היכרתי אותו לפני הרבה שנים, הוא היה חבר שלי. ישבנו הרבה ביחד וגם המשפחות שלנו בילו הרבה ביחד. הוא גדול ממני רק בחצי שנה והוא היה בריא. ממה שאני יודע, הוא נפל ליד הבית. עשו לו שני ניתוחים וכנראה שזה לא עזר. ידעתי שהוא במצב לא טוב כבר שבועיים. רק התפללתי שיצליח לצאת מהמצב הזה. לא נעים לי להגיד אבל היה אז כדורגל ברמה אחרת, כשהיו רק שני זרים. בזכותו הגעתי לארץ וכל אחד ששיחק פה איתו יזכור אותו".

ויקטור צ'אנוב מכבי חיפה