מבזקים
סרוגים
הפיגוע בחיפה:

תיעוד: הנאשם ברצח יורה ברב ונמלט; צפו

כשבוע אחרי הגשת כתב האישום נגדו, סרטונים ממצלמות האבטחה תיעדו את תנועותיו של המחבל רגע אחרי שירה ברב יחיאל אילוז ורצח את גיא כפרי מחיפה; צפו

י' שבט התשע"ז
תיעוד: הנאשם ברצח יורה ברב ונמלט; צפו
תיעוד: הנאשם ברצח יורה ברב ונמלט; צפו צילום: (צילום מסך)

שבוע לאחר הגשת כתב האישום נגד מוחמד יוסף שינאווי (21) מחיפה בגין רצח גיא כפרי ובניסיון רצח הרב יחיאל אילוז, היום (שני) מתפרסמים סרטוני מצלמות אבטחה מזירות שבהן שהה הנאשם. בצילומים מתועד הנאשם כשהוא נמלט בריצה מזירת הירי שביצע לעברו של הרב אילוז, ובסרטון נוסף הוא נראה ברחובות שכונת הדר, זמן קצר לאחר רצח כפרי.

כתב האישום שהוגש נגד שינאווי בשבוע שעבר מייחס לו ביצוע פיגוע ונסיון פיגוע, וזאת בשל המניע הלאומני בגינו רצח הנאשם את גיא כפרי ופצע את הרב אילוז.

"במהלך השנים", צוין,"גברה שנאתו של הנאשם כלפי יהודים, זאת בין היתר נוכח תקריות שהוא ובני משפחתו חוו, שבהן היו מעורבים יהודים, והתחזקה אצלו האמונה כי יהודים הם כופרים וכי יש היתר לפגוע בהם פיזית", נכתב בכתב האישום.

[[[http://www.srugim.co.il/wp-content/uploads/2017/02/רצח.mp4]]]

גיא כפרי הרב יחיאל אילוז חיפה מחבל תיעוד