בשבוע שעבר אירחנו במדור את טל מרנץ, אחת הפאשניסטות עם הטאצ' הכי מגניב, שיקי ונקי באינסטגרם. והפעם במדור אנו מארחים לראשונה מהמזרח הרחוק את הפאשניסטה- נעמי סרקדי.
נעמי (31) היא מעצבת אופנה וסטייליטית, המגוררת בלב הונג קונג. בנוסף לכל עיסוקיה האופנתיים היא אמא לפאשניסטה קטנה ומנהלת את המותג שלה 'NAOMI.S' בו היא מוכרת מגוון בגדים צנועים עם משלוחים מהונג קונג עד לתאילנד, אוסטרליה, ברטניה וכמובן ישראל-ארץ הקודש. כל זה מתרכז באינסטגרם סופר אופנתי, צנוע וחדשני שלא שווה לפספס, במיוחד אם אתן רוצות לדעת לפני כולן מה יהיו הטרנדים השולטים.
צילום: בזכות האינסטגרם פתחה מותג
צילום: הפאשניסטה הקטנה שלה נעמי היא משפטנית במקצועה וניהלה במשך שנים באחת החברות הגדולות במשק הישראלי אך התשוקה האמיתית שלה היתה מאז ומתמיד אופנה. השינוי הגדול בקריירה קרה לאחר החתונה, בה נעמי ובעלה עברו לגור בהונג קונג, השוקקת תרבות ואופנה.
"חנויות מעצבי העל הרבות היוו עבורי השראה ודחיפה לעשות את שאהבתי, הכול התחיל בכך שהחלטתי לעשות מעשה ולנגיש לקהל הדתיות אופנה בסטייל הכי עדכני, ייחודי ובלתי מתפשר בגבולות הצניעות הישר מהונג קונג. התחלתי להעלות תמונות השראה וטרנדים חדשים ובעקבות הפידבקים הנלהבים והבקשות לרכישת הבגדים שלבשתי – ייסדתי את החברה שלי NAOMI.S".
כיום החברה מנוהלת און ליין(האתר החדש בקרוב) ובעיקר בזכות החיבור ברשתות החברתיות ובקבוצת הווטסאפ המונה מאות לקוחות קבועות מרוצות ומפרגנות.
מהו הפריט האהוב עליך העונה?
"הכי אהוב עלי זה הפריטים מהקטיפה, זה אצילי וקלאסי ומאופיין מאד לתקופת החורף. ניתן לראות אצלי בבירור שילובי קטיפה לסוגיהם, עם שלל כפכפי פרווה שמעניקים מראה שונה ועדיין סולידי ומלא בסטייל"
צילום: קטיפה וכפכפי פרווה- שופינג באינטרנט או בקניון?
"מכיוון שאני בעלת מותג אינטרנטי לא חסרים לי בגדים. בנוסף אני אוהבת מיוחד ושונה ולכן לא קונה ברשתות / קניונים. פריטים ייחודיים אני מוצאת בחנויות וינטאז' ובוטיקים שמוכרים פריטים בודדים ולא בכמות מסחרית"
בתור מעצבת איזה פריט בעיצובך את הכי אוהבת?
"מוצר הדגל וההיכר שלי- ה'קומבניזונשיק'. כמעצבת היה חשוב לי ליצור ולחולל שינוי שיפחית את הבסיסים ויעניק לוק אחיד צנוע ומלא בשיק. 'הקומבניזון' הוא מעיין תחתית בעלת סיומת טול יפיפייה שניתן ללבוש מתחת לבגד במטרה להאריך שמלות קצרות או לשדרג כל בגד לצנוע ואופנתי במיוחד".
צילום: המהו מותג האופנה האהוב עליך?
"המותג של מעצב העל האגדי אלכסנדר מקווין, יש לו עיצובים מעוררי תדהמה ברמת הדיוק, נועזות וייחודיות מכל השאר. עיצובים בעלי אמירה ומאד מאופיינים לבית האופנה, הצליח לבדל את עצמו גם בין מעצבי העל ולהטביע חותם אישי ומאפיין שלו".
מותג שצריך להביא לארץ
"ויקטוריה סיקרט חביב ונגיש לכל כיס ולכל סיטואציה"
צילום: שמותג אופנה ששווה להכיר
"באינסטגרם הכרתי בחורה ישראלית מוכשרת ולפי הבנתי הראשונה בארץ שמעצבת בגדי ספורט צנועים! שווה להציץ לחובבות הספורט יש לה חנות און ליין, בשם 'chanabana'".
סניקרס או עקבים?
"סניקרס מנצחות בגדול אם זה נמדד בכמות. כאחת שמקפידה על מראה קליל אך לא מתאמץ אני לא נועלת עקבים ביום יום, אצלי שולטות הסניקרס לכל סוגיהם: מטאל, נצנצים פונפונים וסניקרס קלאסי שהופך כל הופעה-לסופר קול!".
צילום: אם אתן שואלות אותה סינקרס וקטיפה זה המתכון המנצח לטוטאל מושהפריט הכי יקר לליבך
"נעליים שעיצבתי בעצמי עבורי הן הפריט היקר לליבי- בחרתי את העקב הצבע העור והדוגמה וזה המוצר הראשון שעיצבתי".
פריט שאת חורשת עליו
"כמובן 'הקומבניזונשיק' לכל גווניו, נותן פתרון לאלפי בעיות של נשים דתיות"
צילום: נמהו הפריט הכי יקר ומה הכי זול בארון שלך?
"הכי יקר תיק של לואי ויטון. הכי זול גרבי חותלות חורפיות עם נצנצים בגוונים שונים בעלות של כ-10 ש״ח".
צבע מנצח
"שחור כבסיס ועליו אני בונה לוקים בכל גווני הקשת".
צילום: שמלות ושוב שמלות- ובצדק!טיפ שאת חייבת לגלות לנו
"הטיפ שלי: לא להעמיס ולדייק! בפן האישי אני לא חובבת תכשיטים ואיפור לכן למדתי ״לשדרג״ ו״לתחזק״ את הלוק באמצעות: צווארונים מגניבים ולא שגרתיים, קומבניזונשיק, כובעים, תיקים ונעליים מיוחדות שיעשו את העבודה ויהפכו את הלוק למיוחד, אך בתנאי שתשמרי על מינון ולא תפריזי- עד 1-2 פריטי אופנה ייחודיים ללוק כללי, לא יותר".
ונעבור לעינייני אינסטגרם…
צילום: המקום ליצירה הפרטית שלהכמה תמונות את מעלה ביום לאינסטגרם שלך?
"בממוצע תמונה ליום"
מהו הפילטר האהוב עליך?
אין משהו קבוע לא תמיד משתמשת בפילטרים
מהו האימוג'י האהוב עליך?
"אני הולכת על הקלאסי ולכן -אימוג'י מחייך"
פאשניסטה שווה לעקוב אחריה באינסטגרם
"אנה דל רוסו Annadellorusso@, כי היא פאשניסטה מלאה חיות ולא מתנצלת. יש לה קו ייחודי ומלא תשוקה והגזמה, קו מאפיין מאד וייחודי לה -מאד מתחברת לייחודי ואמירה אישית . שנית בעולם האופנה הכל כך מדויק לגבי מראה וגיל היא מוכיחה שאין תוקף לאשה בכל גיל את שווה ומוזמנת לחגוג את החיים!"
מוזמנות לעקוב אחרי נעמי באינסטגרם naomi_sfashion@
צילום: שווה לצאת לטיול בהונג קונג דרך האינסטגרם של נעמי
צילום: ככה נראה הנוף מהחלון בהונג קונג
צילום: מתחברת לסביבה הטבעית
צילום: היצירה האהובה עליה
צילום: קטיפה זה הכי שיק
צילום: כשהצבע עושה את ההבדל הקטן בין שיק לסופר שיק
צילום: בעיר הגדולה
צילום: כשיש לוקיישן פוטוגני ושמלה מלאה בשיק
צילום: ונסכם את הכל בהמון צבעים שמחים לעין
תגובות