ב"רשת" מעלים סדרה בשם "סימני שאלה" שעוסקת בדתיים וחרדים שחוזרים בשאלה.

לצורך קידום התוכנית, צירפו לפרומואים של התוכנית, לא פחות מאת השיר "אייכה?" של שולי רנד.

רנד, שחקן וזמר, שבעצמו חזר בתשובה, נפגע מהשימוש בשירו לצורך קידום תוכנית המעודדת לכאורה חזרה בשאלה. במכתב ששלח באמצעות עורך דינו לחברת "רשת", הוא דרש מהם להסיר את שירו מהפרומואים לסדרה.

במכתב שפורסם בעיתון "גלובוס" נכתב בין השאר כי הסדרה מכילה "גם תמונות הכוללות אלימות של חרדים כלפי 'חוזרים בשאלה', גזיזת פיאות, נשים בלבוש בלתי צנוע וכתוביות הכופרות בעניינים שהם בלב האמונה היהודית".

רנד דרש גם פירסום הודעות שיבהירו "כי הוא אינו קשור באופן כלשהו לקדימון או לסדרה, כי השימוש בשיר נעשה שלא בהסכמתו, וכי הוא שולל לחלוטין את הקישור שנעשה בינו והשיר מצד אחד לבין הקדימון והסדרה מצד שני, הן מבחינת החוזי והן מבחינת התוכן".

ב"רשת" עשו את התייעצויות שלהם והחליטו להענות לבקשתו של רנד ולהוריד את השיר מהפרומואים של הסדרה. את ההחלטה נימקו ב"התחשבות ברגשותיו" של הזמר. 

האזינו לשיר אייכה של שולי רנד

[[[http://www.youtube.com/watch?v=XwLuJ7GTy9E]]]