מלחמת גרסאות

דיווח: בוכריס יצא דובר אמת בשלוש מתוך ארבע שאלות

עם זאת, לאחר הפרסום כי בוכריס יצא דובר אמת, הוציאו פרקליטות המתלוננת הודעה לפיה בשיחה עם הפרקליטות הצבאית נאמר להן שהוא יצא דובר שקר

((צילום: עידו ארז, ynet))

פרשת בוכריס:

לאחר בדיקות הפוליגרף שעבר במהלך השבוע שעבר, הערב (שלישי) דווח בערוץ 10 כי תת אלוף אופק בוכריס ענה על שלוש שאלות בהן התקבלה התוצאה לפיה הוא דובר אמת. עם זאת, על פי הדיווח, בשאלה הרביעית לא התקבלה החלטה חד משמעית.

ראוי לציין כי בדיווח הובהר כי לא ידוע על איזו שאלה יצאו התוצאות בעייתיות.

מספר דקות לאחר הדיווח של ערוץ 10 הודיעו עורכות דינה של המתלוננת נגד בוכריס, כי בשיחה עם הפרקליטות הצבאית נאמר להן שבוכריס יצא דובר שקר לעומת המתלוננת שנמצאה דוברת אמת, כך פורסם באתר 'מעריב און ליין'.

כוד עולה מהדיווח, כי פרקליטותיה של המתלוננות טענו כי בוכריס עצמו עומת בחדר החקירות עם תוצאת השקר שלו.

כזכור, ביום ראשון האחרון דווח כי לפחות חלק מתוצאות הבדיקה האחרונה שנעשתה לבוכריס היו בעייתיות מבחינתו.

ראוי לציין כי בצאתו מבדיקת הפוליגרף לא נמסרו לבוכריס או לפרקליטיו תוצאות הבדיקה, אך יומיים לאחר מכן הוא זומן לחקירה שלישית במשרדי מצ"ח ושם הוא עומת עם תוצאות הבדיקה.

פרקליטיו של בוכריס סירבו להגיב לדיווח על הבעייתיות של חלק מהתוצאות.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

2 תגובות
2
אמיר
16.03.16

דובר אמת לפעמים מדהים

הצטרפו אלינו