מבזקים
סרוגים
ההסתה של השמאל

מרצה בבית ברל: ששופטי בית המשפט העליון ייתלו

ד"ר ענת רימון-אור מרצה לפילוסופיה בבית ברל כינתה את שופטי בית המשפט העליון פושעים נגד האנושות וקיוותה כי הם ייתלו "על כל הזוועות שהם עזרו לעולל לפלסטינים"

גיל קלנר | חדשות סרוגים
י"ג אדר א' התשע"ו
מרצה בבית ברל: ששופטי בית המשפט העליון ייתלו
מרצה בבית ברל: ששופטי בית המשפט העליון ייתלו צילום: צילום: שאטרסטוק

ושוב הסתה קשה של השמאל הקיצוני נגד מדינת ישראל ובית המשפט העליון.

"בבוא היום יעמדו שופטי בית המשפט העליון לדין על אשמת בגידה בדרגה החמורה ביותר." כך כתבה את ד״ר ענת רימון-אור, מרצה לפילוסופיה של החינוך בעמוד הפייסבוק שלה ביום שישי ביחס לכתבה שעסקה בהופעתו של ראש הממשלה בפני שופטי בג"צ בדיון על מתווה הגז.

רימון-אור הוסיפה והשוותה את שופטי בג"צ לפושעים הנאצים שהוצאו להרוג במשפטי נירנברג לאחר השואה: "תקוותי שיתלו כמו אחרוני הפושעים נגד האנושות על כל הזוועות שהם עזרו לעולל לפלסטינים, על עיוותי הדין שחוללו לישראלים, ועל הטיית הדין לטובת עושקי משאבי הטבע".

עד כה לא הגיבה המכללה על ההתבטאות המרצה.

בכנסת כבר דורשים לפטר את רימון-אור. חברת הכנסת נאוה בוקר הגיבה על דברי ההסתה של המרצה: "אני רואה בחומרה רבה את דברי ההסתה של הגברת רימון אור. הבנתי שהיא מרצה לחינוך – האם במסגרת השיעורים היא מלמדת כיצד לתלות את שופטי העליון? לצערי גם אני סבלתי מאיומים ברצח ומהסתה ברשת, וההשלכות של התופעות הללו עשויות להיות קשות ביותר.

אני קוראת לנשיאת המכללה, הפרופ' תמר אריאב, לפטר את המרצה המסיתה לאלתר. יש להעמידה לדין על הסתה לרצח ומוטב שנעצור אותה עכשיו לפני שיהיה מאוחר מדי".

בית המשפט העליון הסתה ענת רימון-אור שמאל קיצוני