הסופרת עירית לינור מכסחת את קמפיין השתולים החדש של תנועת אם תרצו.
אתמול פרסמה התנועה מסמך בו היא ממיינת את האמנים ואנשי התרבות המשתייכים לשמאל, ומציינת מי חבר בארגון 'בצלם', מי השתתף בכנסים של 'שוברים שתיקה' ועוד. בין השמות עלו גם הסופרים דוד גרוסמן, עמוס עוז, השחקנים עדנה מזי"א, רבקה מיכאלי, ואנשי תקשורת כמו דרור פויר ועוד.
עירית לינור הגיבה הבוקר בעמוד הפייסבוק שלה לקמפיין בלעג: "איזה גנובים "אם תרצו". גילו שיש אמנים שהם שמאלנים!!!! שיואו איזה שוק!!!! ומרוב שוק הם הרימו עוד קמפיין "שתולים" שבו רשימה של אמנים ואינטלקטואלים שיש להם – אני שוב מבקשת להפנים את האימה – דעות שמאלניות.", כותבת לינור בסרקזם אופייני.
בסוף הפוסט היא הוסיפה שורה: ""אם תרצו" – אני מציעה שתעזבו לשניה את השמאל ותעשו קמפיין לעצמכם. תקראו לו "הסתומים"."
גם מנכ"ל ארגון בית הלל, הרב שלמה הכט התייחס לקמפיין. הרב הכט פרסם בעמוד הפיסבוק שלו: "קמפיין השתולים החדש של אם תרצו מגעיל, מפחיד, מטריד, לא בגלל תוכנו אלא בגלל צורתו.
אם תרצו, כמו ארגונים אחרים (למשל 'זו לא טעות זו מדיניות') מדרדרים את הדיון לסיסמאות צרחניות בצבעים צעקניים, בלי אמת, בלי עטמק, בלי מורכבות, ברצון רע, במחשבה רעה של התססה ומריבה. די! נמאס!"





תגובות
תודה עירית!
צריך לפרסם מי מהשחקנים תומך באוייב. הצבור יחליט אם לממן את מי שתומך בארגוני שמאל קיצוני.
גב' עירית, לא "סתם שמאל" אלא פעילים באירגונים החותרים תחת קיומה של מדינת ישראל.
ואת גב' לינור הוציאי קמפיין חשוב על עצמך בשם קמפיין האטומים. אטומים למשמעות המעשים החמורים הנובעים מאותם "אנשי רוח" שאת מעריצה, וככל שהבנתי מפיך את רואה עצמך אחת מהם. אלק, אנשי רוח.