חדשות חרדים

ישי: "איימו על אנשים שרצו לבוא לנחם אותי"

חבר הכנסת לשעבר אלי ישי חשף הבוקר כי המון חברים שלו רצו להגיע לנחם אותו אך חששו כי נאסר עליהם להגיע. "אני רוצה למחול להם. ולכל מי שרצה ולא יכל להגיע או שנאסר עליו להגיע"

((צילום: Edi Israel/Flash90))

יו"ר מפלגת 'יחד', חבר הכנסת לשעבר אלי ישי, התייחס הבוקר (שלישי) לפטירת אחותו, הרבנית יעל שעשוע ז"ל, ולמנחמים הרבים שהגיעו אליו במהלך 'השבעה'.

בריאיון לרדיו 'קול ברמה' נשאל ישי על ידי מוטי לביא על תחושותיו בעקבות הגעתו של אריה דרעי. ישי מצידו סירב להכנס לנושא ורק אמר כי "אני באמת לא רוצה להיכנס לזה. אני חושב שצריך לדעת להפריד".

עם זאת ישי הפתיע כשאמר שרבים מחבריו רצו להגיע לנחם אך לא עשו זאת מכיוון שזה נאסר עליהם. "צר לי שהרבה חברים לא באו. נאמר לי שאסרו עליהם להגיע. זה כואב מאוד. אבל לקראת ראש השנה אני רוצה למחול".

ישי הפתיע עוד יותר כאשר אמר כי אפילו מקורבו, חבר הכנסת, יעקב מרגי, לא הגיע לנחמו.

ישי שב והדגיש כי "אני רוצה למחול לחברים שלא הגיעו ושחלקם אמרו לי שאיימו עליהם לא להגיע. אז אני רוצה למחול להם. ולכל מי שרצה ולא יכל להגיע או שנאסר עליו להגיע".

בסוף דבריו שב ישי ואמר כי "דיברו איתי לא מעט חברים שאמרו לי שרצו להגיע. צר לי על אלה שנאסר עליהם להגיע".

(האזינו לחלק מהריאיון מתוך רדיו 'קול ברמה')

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

8 תגובות
8
האחד
08.09.15

כל פעם שאלי ישי פותח את פיו הוא משמיץ במישרין או בעקיפין את ש"ס. האמת? - זה נמאס לשמוע על ההתבכיינות הזו כבר. גם להפסיד צריך לדעת , וכנראה גם לדעת מתי לשתוק. בלי קשר - תנחומי הכנים על פטירת הגב' יעל שעשוע ע"ה בקיצור ימים ושנים. בבנין ירושלים תנוחמו.

הצטרפו אלינו