מבזקים
סרוגים

סקר: יחימוביץ' מובילה על הרצוג; לבני אחרונה

סקר שנערך על ידי מכון 'פאנלס' עבור ערוץ הכנסת מעלה יתרון ליחימוביץ' בקרב על ראשות העבודה. בקרב מצביעי המפלגה מסתמן שוויון בין השניים. לבני אחרונה

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ג' תמוז התשע"ה
סקר: יחימוביץ' מובילה על הרצוג; לבני אחרונה
סקר: יחימוביץ' מובילה על הרצוג; לבני אחרונה צילום: (תומר ניוברג/פלאש90)

אמנם טרם נקבע המועד בו ייערכו הפריימריז לראשות מפלגת 'העבודה' אך הקרב החל מים עם סיום מערכת הבחירות האחרונה.

מסקר שערך מכון 'פאנלס' עבור ערוץ הכנסת עולה כי רוב הציבור בישראל חושב שיו"ר מפלגת 'העבודה' לשעבר, חברת הכנסת שלי יחימוביץ' ראויה לתפקיד יותר מיו"ר המפלגה הנוכחי, חבר הכנסת יצחק הרצוג.

על פי הסקר, 34% מכלל הציבור הישראלי סבורים ששלי יחימוביץ' ראויה לתפקיד, 19% חושבים שהרצוג הוא זה שמתאים ורק שבעה אחוזים חושבים שציפי לבני מתאימה לתפקיד.

עם זאת בקרב מצביעי 'המחנה הציוני' מסתמן שוויון בין השניים שכולו ניצחון ליחימוביץ' וזאת מכיוון שככל הנראה הרצוג לא הצליח למנף את ההישג היחסי בבחירות לרמת הפופולריות שלו בקרב מצביעיו.

מתוך בוחרי המחנה הציוני, 30% חושבים שיחמוביץ מתאימה לתפקיד, כך גם 30% חושבים שהרצוג מתאים, במקום האחרון ציפי לבני עם 15%.

פריימריז במפלגת העבודה שלי יחימוביץ'