מבזקים
סרוגים

נבחר בפריימריז ומודה: "שיטה מושחתת"

חבר הכנסת דוד אמסלם, דוחה את הביקורות על מחנאות בליכוד ומבהיר מדוע הוא מתנגד לשיטת הפריימריז: "שיטת הפריימריז היא המושחתת עלי אדמות. כל מתמודד מגייס חצי מיליון ₪. מאיפה הכסף?"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ט"ז סיון התשע"ה
נבחר בפריימריז ומודה: "שיטה מושחתת"
נבחר בפריימריז ומודה: "שיטה מושחתת" צילום: (צילום: Isaac Harari/Flash90)

ח"כ דוד אמסלם (הליכוד) שמונה ליו"ר ועדת הפנים בכנסת, טוען כי לא רצה להיות סגן שר: "ביקשתי להיות חבר רק בוועדה אחת".

את הביקורות על מחנאות בליכוד דחה אמסלם בתוקף ואמר כי "זה בלוף. אני לא חבר באיזה סיעה של ישראל כץ. אני חבר ליכוד. יש מי שנח לו לסכסך בין פלוני לאלמוני".

ומדוע הוא מתנגד לשיטת הפריימריז, כמו זאת שבאמצעותה הגיע לכנסת? "שיטת הפריימריז היא המושחתת עלי אדמות. כל מתמודד מגייס חצי מיליון ₪. מאיפה הכסף? למה שמישהו ייתן לי 10,000 ₪ כפול ארבעים? אני הצלחתי לאסוף מחבריי ומשפחתי 70,000 ₪ בסה"כ. בתוך הליכוד יש קבוצות לחץ עצומות."

[[[https://www.youtube.com/watch?v=I-p5rPZbyho&feature=em-uploademail]]]

דוד אמסלם פריימריז