מבזקים
סרוגים

משה כחלון: "נתניהו אינו אדם מושחת"

יו"ר מפלגת 'כולנו', השר לשעבר משה כחלון, דוחה את הדיבורים כנגד ראש הממשלה לפיהם הוא אדם מושחת ומכחיש כי יש לו דיל עם הליכוד: "לא מאמין להבטחות ולספינים של הליכוד"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
י"א אדר התשע"ה
משה כחלון: "נתניהו אינו אדם מושחת"
משה כחלון: "נתניהו אינו אדם מושחת" צילום: (פלאש 90)

יו"ר מפלגת 'כולנו', השר לשעבר משה כחלון, שעבד בצמידות עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, דוחה את המתקפות לפיהן ראש הממשלה הוא אדם מושחת.

בריאיון לעיתונאית דנה סומברג באולפן 'מעריב' אמר כחלון: "לא, נתניהו ממש לא אדם מושחת. הוא נהנתן. הסגנונות שלנו שונים".

כחלון התייחס גם לשמועות ולדיווחים לפיהם יש דיל בינו לבין נתניהו לפיו הוא ימליץ עליו להרכיב את הממשלה וכחלון יקבל את תיק האוצר. "אין דיל. זה הליכוד מפיץ. ארבעים אחוזים מהציבור רוצים אותי במשרד האוצר אז בליכוד אומרים תצביעו לנו ואנחנו ניתן לו את תיק האוצר. זה ממש לא נכון ואני לא מאמין להבטחות ולספינים של הליכוד. כבר הייתי במקום שהבטיחו לי ולא קיימו".

על האפשרות שהוא יכהן בממשלה שבה יאיר לפיד הוא שר האוצר, אמר כחלון: "מפלגת כולנו תקבל את תיק האוצר. יש עתיד קיבלו צ'אנס ונכשלו, ועכשיו אנחנו נקבל את הצ'אנס. אי אפשר לקבל מועד ב' בתיק כמו האוצר. יאיר לפיד הרחיק את הצעירים ב-170 אלף שקל מדירה".

כחלון חזר שוב על התנאי העיקרי שלו להיכנס לכל ממשלה עתידית ואמר: " מנהל מקרקעי ישראל. אני אומר את זה שוב ושוב. בלי מנהל מקרקעי ישראל תחת אחד המשרדים שלנו לא נהיה בממשלה"

 

בחירות 2015 בנימין נתניהו משה כחלון