סקר פאנלס עבור עיתון מעריבסופהשבוע מעלה כי לו היו מתקיימות הבחירות היום היה המחנה הציוני מוביל עם 24 מנדטים. הרשימה הערבית המאוחדת הייתה המפלגה השלישית בגודלה עם 13 מנדטים ומרצ עם 5 מנדטים משלימה גוש שמאל של 42 מנדטים.
הליכוד של בנימין נתניהו שני עם 23 מנדטים, הבית היהודי מתייצבת על 12 מנדטים, ישראל ביתנו של ליברמן עם 5 ויחד עם 4 משלימים גוש ימין של 44 מנדטים.
החרדים מחלקים בשווה 14 מנדטים בין ש"ס ליהדות התורה וגוש המרכז עם 20 מנדטים הופך ללשון המאזניים בבחירות האלה, יאיר לפיד עם 12 מנדטים ומשה כחלון עם 8.
ביום שלישי, פרסמנו בסרוגים סקר מכון פאנלס פוליטיקס עבור ערוץ הכנסת שהצביע על שוויון בין המחנה הציוני לליכוד ושתיהן על 24 מנדטים; הרשימה המשותפת היתה הופכת לשלישית בגודלה עם 13 מנדטים; המפלגה הרביעית בגודלה היתה יש עתיד עם 12 מנדטים; הבית היהודי יורדת למקום החמישי בלבד עם 11, ובכך חוזרת למגמת ירידה, אחרי התאוששות מסוימת בסקרים האחרונים.
מפלגות החד ספרתיות: כולנו עם 8 מנדטים ; ש"ס ויהדות התורה עם 7 מנדטים כל אחת; ישראל ביתנו ומרצ 5 מנדטים כל אחת; את הרשימה סוגרת רשימת יחד בראשות אלי ישי עם 4 מנדטים בלבד. לפי הסקר הזה, שאר הרשימות המתמודדות לכנסת העשרים לא עברו את אחוז החסימה כשהכי קרובה היא הירוקים עם 1.5% הרחק מתחת לרף.
תגובות
הצבעה לבית היהודי תגרום להקמת ממשלת שמאל קיצונית זה ממש סכנה הבית היהודי שואב מנדטים מהליכוד ובכך מסכן את כל גוש הימין אם הליכוד לא יקח בבחירות זה ממש לא משנה כמה הבית היהודי יקבלו צריך להתפלל שהבית היהודי לא יעברו את ה6 מנדטים כל מנדט מעבר לזה יבוא על חשבון הליכוד ויגרום להקמת ממשלת שמאל שתמסור שטחים סכנה ברורה ומיידית