מבזקים
סרוגים

"שמח על כך שברוך מרזל נשאר יחד איתנו במפלגה"

דקות לאחר ההחלטה של בית המשפט העליון לבטל את פסילת מרזל אמרו במטה מפלגת יחד: "זו החלטה צודקת מאין כמוה, ברוך מבטא קול ניכר בציבוריות הישראלית והיה זה פשע לפסול את מועמדותו הלגיטימית לכנסת"

גיל קלנר | חדשות סרוגים
כ"ט שבט התשע"ה
"שמח על כך שברוך מרזל נשאר יחד איתנו במפלגה"
"שמח על כך שברוך מרזל נשאר יחד איתנו במפלגה" צילום: ישי ומרזל. נשארים ביחד (פלאש90)

במפלגת יחד מברכים כמובן על החלטת בית המשפט העליון שביטלה את פסילתו ברוך מרזל מלרוץ לכנסת העשרים.

דקות לאחר ההחלטה אמרו במטה המפלגה: "זו החלטה צודקת מאין כמוה, ברוך מבטא קול ניכר בציבוריות הישראלית והיה זה פשע לפסול את מועמדותו הלגיטימית לכנסת".

יו"ר המפלגה, ח"כ אלי ישי: "אני שמח על כך שברוך מרזל נשאר יחד איתנו במפלגה. בשבועיים האחרונים, למדתי להכיר את איכותו הנדירה של ברוך, שכשמו כן הוא ברכה לציבוריות הישראלית. אני מאוד שמח על ריצתנו המשותפת, ויחד נעשה דברים גדולים למען התורה, העם והארץ. לצערי, בית המשפט העליון לא קיבל את רצון העם ורוב חברי ועדת הבחירות לפסול את זועבי מלשוב לכנסת ישראל. מזעזעת אותי העובדה שבכנסת העשרים תכהן מי שפגעה בחיילי צה"ל במהלך המשט במרמרה, ומפרה הריבונות הישראלית יום-יום ושעה-שעה".

המדורג שני, ח"כ יוני שטבון: "מברך על החלטת בית המשפט העליון באשר למרזל, נעשה כאן צדק גדול. יש מקום לכל קול בפרלמנט, ובלבד שמכיר במדינת ישראל ומכבד ריבונותה. מרזל לא רק מכיר ומכבד, הוא אוהב ישראל – הארץ, העם והמדינה. ללא ספק, יש לו מקום בכנסת ואני שמח שבבית המשפט הבינו זאת. באשר לזועבי, נעשתה כאן טעות של בכייה לדורות. אי אפשר להשוות בין מרזל אוהב ישראל, לזועבי אויבת ישראל. מי שמעדיפה את החמאס, שתלך לחמאס. אני מקווה שבעתיד יבואו שופטים שיעשו צדק היסטורי וישלחו את זועבי מחוץ לכנסת".

אלי ישי ברוך מרזל יוני שטבון יחד