מבזקים
סרוגים

נלכד המחבל שירה על ישראל זעירא

מנכ"ל 'באמונה' ו'ראש יהודי', ישראל זעירא, הודיע הערב כי צה"ל והשב"כ הצליחו לשים את ידיהם על המחבל שירה עליו ועל אישתו לפני כשלושה חודשים, כאשר נסעו בכביש 60. "כל הכבוד לצה"ל"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ט"ו שבט התשע"ה
נלכד המחבל שירה על ישראל זעירא

כוח צה"ל בשיתוף פעולה עם השב"כ תפסו את המחבל שירה על מנכ"ל 'באמונה' ומנכ"ל 'ראש יהודי', ישראל זעירא ועל אישתו לפני כשלושה חודשים.

לפני מספר דקות פרסם זעירא הודעה קצרה בדף הפייסבוק שלו בה נאמר: "בשעה טובה השב"כ וצה"ל תפסו את המחבל שירה על אשתי ואני .כל הכבוד לצה"ל. טו בשבט שמח".

כאמור, לפני כשלושה חודשים נסע זעירא, תושב הישוב מעלה חבר שבהר חברון, בכביש 60, ובין צומת אליאס לצומת קרית ארבע נורה צרור יריות לעבר מכוניתו בה כאמור היו הוא ואישתו. כתוצאה מהירי שני קליעים פגעו במכוניתו בדלת של מושב הנהג, אך ברוך ה' הוא לא נפגע בירי.

גם אז לאחר הירי פרסם זעירא הודעה בדף הפייסבוק שלו ובה תמונות של רכבו לאחר הירי.

1צילום: 1
ההודעה שהעלה זעירא לאחר הירי (צילום מסך)

 

השב"כ ישראל זעירא פיגוע ירי צה"ל ראש יהודי