‫עוד פיצול:

הרב דוב ליאור פועל להקמת מפלגה חרד"לית‬

לאחר שהודיע שככל הנראה הוא לא יתמוך במפלגת הבית היהודי, בשבועות האחרונים עמל הרב דוב ליאור על הקמת מסגרת פוליטית חדשה כאשר גם חבירה לאלי ישי עומדת על הפרק

(פלאש 90)

בשבועות האחרונים קיים הרב דוב ליאור פגישות רבות עם רבנים ואנשי שטח בכדי לבחון אפשרות של הקמת מסגרת פוליטית חדשה דרכה יהיה אפשר להמשיך ולשמור בעתיד על הנושאים החשובים הקשורים לענייני דת ומדינה.

לדברי גורמים בסביבתו, בעבר קיווה הרב ליאור שנושאים אלו יישמרו ויטופלו ע"י נציגי מפלגת 'תקומה' החברים ב'הבית היהודי', אך לאחר קבלתה של החוקה החדשה של הבית היהודי הגיע הרב ליאור למסקנה שלא ניתן יהיה לעשות זאת במסגרת 'הבית היהודי' ולכן הודיע שאינו תומך בתקומה ובבית היהודי.

הרב ליאור ביקש מהאנשים איתם נפגש לפעול להקמתה בהקדם של תנועה שתוכל לשקם את הציונות הדתית התורנית הקשורה לשלימות התורה והארץ.

הרב ליאור מעדיף התמודדות של תנועה זו באופן עצמאי על פני התחברות לתנועתו של אלי ישי. הרב ליאור הוסיף שבמידה ואלי ישי יציע חיבור אמיתי בין תנועתו לבין תנועתנו והציבור אותו אנו מייצגים, ולא כנלווים או נספחים, ניתן יהיה לשקול חבירה אל מפלגתו.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

13 תגובות
13
סברי מרנן (לחיים)
15.01.15

שכב' הרב יחבור לאלי ישי חבל על כל קול! חבל! גם הבית היהודי גם עצמה לישראל גם אלי ישי וגם מפלגה חדשה? זה סתם רעיון מוצלח לבזבוז קולות.

הצטרפו אלינו