רצף החיסולים נמשך

צה"ל מאשר: חוסל מפקד נוח'בה שהוביל חטיפת ישראלים מכיסופים

בצה"ל אישרו כי השאם גמאל מחמד אבו גלאלה, מפקד נוח'בה בזרוע הצבאית של חמאס, חוסל בשבוע שעבר בחאן יונס. אבו גלאלה הוביל את הפשיטה למוצב כיסופים ב-7 באוקטובר, ולקח חלק בחטיפת ישראלים

חמאס (צילום: עלי חסן/פלאש90)

עכשיו זה רשמי: דובר צה"ל אישר כעת (ראשון) כי כוחות צה"ל ובשב"כ חיסלו את השאם גמאל מחמד אבו גלאלה, מפקד מחלקת נוח'בה בזרוע הצבאית של חמאס, בתקיפה שבוצעה בשבוע שעבר בדרום רצועת עזה.

לפי הודעת צה"ל, התקיפה בוצעה ביום שני האחרון בחאן יונס. עוד נאמר כי אבו גלאלה היה ממובילי הפשיטה למוצב כיסופים ולקח חלק בחטיפת ישראלים במהלך טבח 7 באוקטובר.

צפו בתיעוד:

רגעי החיסול

"לאורך המלחמה ובעת האחרונה המחבל קידם מתווי טרור נגד כוחות צה"ל ואזרחי מדינת ישראל ופעל לשיקום יכולות ארגון הטרור חמאס, תוך הפרה שיטתית של הפסקת האש" הסבירו. "המחבל חוסל מהאוויר במטרה להסיר את האיום שהיווה".

מדובר צה"ל נמסר כי "כוחות הביטחון בפיקוד הדרום פרוסים במרחב בהתאם להסכם וימשיכו לפעול להסרת כל איום מיידי".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום ₪39 בחודש עכשיו ב ₪0

26
הדר
לפני שעה

חיסלתם מחבל אחד אבל השארתם אותנו האזרחים הפשוטים לשלם את מחיר המחדל הנורא.

הצטרפו אלינו